Rejser til Maspalomas

Ferie i Maspalomas

På det sydlige Gran Canaria finder du byen Maspalomas, der er hjemstedet for mange af øens resorts.

Disse resorts er ofte omgivet af store flade kystklipper, hvilket er det, der kendetegner Maspalomas. Klipperne har igennem mange år været med til at bevare det rige planteliv, som du vil opleve, hvis du rejser til Maspalomas. Desuden så har den rige grønne natur også været med til at bevare et rigt dyreliv, som er at finde i store dele af byen. Dyre- og plantelivet er med til at give byen en afslappende atmosfære, hvilket har gjort den til en populær rejsedestination verden over.

På feriens oprindelige ø, Gran Canaria, finder man i øens sydligste egne den klassiske ferieby Maspalomas. Byen ligger på Gran Canaria, som er en den af de Kanariske øer, der er at finde i Atlanterhavet ude for den marokkanske kyst. Denne sydlige placering, samt placeringen på det åbne hav, gør, at Maspalomas har et uden sammenligning formidabelt klima, med en lang sommer, en varm vinter, ingen regn, behagelige briser og temperaturer over de 30 grader i sommermånederne.

I Maspalomas finder man en af Gran Canarias længste og bedste strande, øens – hvis ikke hele Spaniens – bedste golfklub, et naturligt vidunder, fantastiske restauranter, et godt og trygt natteliv, samt hoteller og ressorts i alle prisklasser. Øen har et generelt lavt prisniveau, hvilket med charterrejser muliggør en luksuriøs, uforglemmelig og inspirerende ferie for alle typer rejsende.

Maspalomas by og omgivelser

Det naturlige vidunder, som Maspalomas grænser op til, heder Dunas de Maspalomas. Her er tale om gyldne, bakkede sandklitter, der folder sig fra havet ind over landet, og dækker et område på 400 hektar. De bakkede, foldede, knækkede og blanke sandklitter minder om et ørkenområde, og er en smuk oplevelse. Lige ved Dunas de Maspalomas finder man desuden den verdenskendte golfklub, samt de bedste og mest luksuriøse hoteller på hele Gran Canaria.

I Maspalomas bader man i det varme, krystalklare vand i Atlanterhavet. Byens bedste strand er 100 meter bred, og er en meget børnevenlig strand med roligt og lavt vand. Langs stranden finder man desuden en god række af strandbarer, caféer og aktivitetscentre med bl.a. gode dykkermuligheder.

Maspalomas er kendt for sin lave bebyggelse, hvilket giver en hyggeligere, mere rolig by. Nattelivet i Maspalomas er ligeledes roligt og fredeligt, mens der i nabobyen Playa des Ingles kan festes hele natten.

Find charterrejser til Maspalomas, feriens by.

Gyldne strande og afslappende rejser

Maspalomas ligger ud til Gran Canarias kyst og er derfor også blevet kendt for byens mange smukke sandstrande. Disse sandstrande er afslappede at ligge på, mens det klare vand er smukt at se på samt svømme i. Derudover vælger mange surfere også lige netop denne rejsedestination, da den har gode bølger at surfe på. Uanset om du vil slappe af, eller om du vil dyrke vandsport, så er dette altså en god rejsedestination, når det kommer til havet. Det er også derfor, at du hos Travelmarket.dk kan finde fly og hotel i form af pakkerejser til Maspalomas.

Store og små oplevelser

Attraktionerne i Maspalomas er meget blandede størrelsesmæssigt, men dette betyder ikke, at de mindre attraktioner ikke kan være dem, der gør størst indtryk på dig. De store attraktioner ses nemlig mest i form af forlystelser og aktiviteter, mens de mindre og mere arkitektoniske oplevelser er mere historiske. Af både store og små attraktioner kan du blandt andet besøge:

  • Maspalomas fyrtårn – Et højt og tyndt fyrtårn der har prydet Maspalomas strandkant siden det 19. århundrede
  • Playa del Inglés – Et stort strandområde med butikker og resorts
  • Holiday World Maspalomas – En stor, farverig og fantasifuld forlystelsespark