Rejser til Manchester

Manchester er en af de største byer i det nordvestlige England og er formentlig mest kendt for sine verdensberømte fodboldhold Manchester City og Manchester United.

Udover fodbold så gemmer byen også på en stor industriel arv, som er værd at udforske, hvis du til tider rejser til Manchester. Den industrielle arv kommer hovedsageligt til udtryk i byens gader og slotte, som alle emmer af historie. Men historien kan også opleves i byens store kanalsystem, som stammer tilbage fra det 18. århundrede, da byen var stor indenfor fremstillingen af tekstiler.

Rejser igennem videnskab og industri

Tekstilfremstillingen er en stor del af Manchesters historie, og du kan derfor opleve forskellige historier om dette rundt omkring i byen. En af de helt store turistattraktioner i Manchester er også Museum of Science and Industry, hvor du kan høre om hele historien bag byens fremstilling af de populære tekstiler. Desuden er museet interaktivt, hvilket vil sige, at du ikke blot kan se og høre historien, du kan nemlig også røre ved den. Hvis du interesserer dig for historisk engelsk arv og gerne vil opleve den nærmere, kan du finde pakkerejser hos Travelmarket.dk med fly og hotel.

Oplev stemningen og rivaliseringen

Du kan ikke komme udenom den store fodboldånd, som Manchester emmer af, hvis du rejser til byen. Fodbold fylder nemlig meget hos byens befolkning, som er opdelt i to grupper i form af Manchester City fans og Manchester United fans. I og med at fodbold fylder så meget, så er det også en helt speciel oplevelse at overvære en fodboldkamp på Etihad Stadium, der er Manchester Citys hjemmebane samt en stor turistattraktion. Af andre store turistattraktioner kan der nævnes:

  • National Football Museum – Et museum med udstillinger af fodbold gennem tiden
  • Manchester Museum – Et museum med etnisk historie og nationalhistorie
  • Albert Square – Stor plads med historiske bygninger