Rejser til Makarska

Hemmeligheden Makarska

Makarska ligger på Dalmatinerkysten i et af Europas varmeste og mest solrige lande, Kroatien. Området hvori den smukke, farverige by Makarska ligger, er kendt som ”det nye Caribien”. Det skyldes området subtropiske klima, de mange små øer man finder langs kysten og det varme, lyseblå Adriaterhav, som Makarska ligger ud til. Makarska er kendt som det østeuropæiske svar på den franske riviera: ”Makarska-rivieraen”.

Denne vidunderlige kombination af nogle af verdens skønneste steder, gør den lille, pastelfarvede by Makarska til en udsøgt feriedestination for alle slags rejsende med kærlighed for skønhed, liv og glæde. Området har et generelt lavt prisniveau, og har hoteller og hostels i alle prisklasser, hvilket muliggør en utroligt smuk, luksuriøs og autentisk fere i en af Europas bedste bevarede hemmeligheder. Find charterrejser der passer til din drømmeferie.

Makarskas strande

Udover sin arkitektoniske skønhed, varme temperaturer, smukke riviera og venlige, imødekommende mennesker, har Makarska strande, der før er blevet kåret til nogle af verdens bedste og smukkeste. Med flere kilometer af kridhvide sandstrande med svajende palmer, i læ af historiske bygninger og den farvede riviera, har Makarskas strande noget for enhver smag.

Strandene bugner af aktivitetscentre, med oplevelser for alle aldre. Især er windsurfing, dykning, strandfodbold og volleyball populære aktiviteter. Desuden finder man på strandene også en hel del strandbarer, hvoraf nogle om aftenen tænder op i lyskæderne og byder på drinks, lokal vin, dans og glæde til langt ud på natten.

Makarska by

I de smukke, smalle gader der fører væk fra strandene og rivieraen finder man restauranter, gallerier, tøjbutikker, caféer og markeder. På restauranterne opretholdes en lang tradition for en madkultur baseret på lokale råvarer og friskfangne fisk fra Adriaterhavet. Dette serveres gerne med en eller flere flasker udsøgt vin fra lokalområdet.

Makarska er et paradis, som Europa har gemt godt.