Rejser til Las Palmas, Gran Canaria

Find en billig charterrejse til Las Palmas på Gran Canaria

Er det en charterferie med dejlige strande, storbyliv og et hav at aktiviteter, du leder efter, så er Las Palmas på Gran Canaria et glimrende valg.

Super skønt strandliv

Der er glimrende muligheder for sol, varme og strandferie, når du er på charterferie i Las Palmas. Byen har to dejlige strande, men det er især stranden, Playa de las Canteras, der falder i de besøgenes smag. Her er gyldent strandsand, helt klart havvand og mange forskellige aktiviteter for alle aldre. Stranden føles meget ren, og badevandet er muligvis det bedste på hele øen. Børnene elsker at tumle i vandkanten, og med en parasol, spande og solcreme kan I få mange timer til at gå her. Der er dejligt vejr hele året på Gran Canaria. Med en års-gennemsnitstemperatur på 21 grader, og med vintertemperaturer der ikke kommer under 20 grader, er øen en uovertruffen feriedestination året rundt.

Las Palmas by

Efter end dag med strandsand mellem tæerne og sol på kinderne, er det dejligt at kunne gå lige fra stranden og op i byen, hvor du finder et hav af de bedste restauranter, caféer og barer, som du overhovedet kan finde på Gran Canaria. Om aftenen og natten kan du gå ture og se på byens mange smukke huse og forretninger, og du kan sidde på en bænk og spise en is eller på en bar og få dig en kølig øl, mens cikaderne spiller deres eksotiske sange ud i mørket. Det er stemning ud over alle grænser. I Las Palmas hersker er der en hektisk men afslappet atmosfære, der er med til at gøre byen til sin helt egen. Gå hen i den gamle og meget charmerende bydel, Vegueta, hvor farverige huse og spændende seværdigheder står side om side.

Aktiviteter

Der er et hav af museer i Las Palmas. Her er flere kunstmuseer, med Centro Atlántico de Arte Moderno som det vigtigste; museet har udstillinger med kunst fra både lokale og internationale kunstnere. Byens historiske museum, Museo Canario, er bestemt også et besøg værd. Herudover har Las Palmas en lille borg, med en dejlig udsigt. Borgen blev bygget til at forsvare byen mod sørøvere i 1600-tallet.
Der er også flere smukke parker med bænke, så man kan hvile sine ømme fødder, samt offentlige legepladser til børnefamilierne rundt om i Las Palmas. Vil du have en anderledes ferieoplevelse, er det en rigtig fin idé at tage en tur på hesteryg og se noget af øens dejlige natur.