Rejser til Krabi – Paradisstrande og god mad

Krabi er hovedstaden i den thailandske Krabi provins samt en by, hvor mange af provinsens resorts har deres beliggenhed. Krabi er kendt for byens idylliske omgivelser og de store muligheder, der er for at sejle videre til kendte øer i det thailandske øhav.

På de kridhvide sandstrande kan du komme helt ned i et andet gear, imens du nyder en frisk frugtjuice eller får en lækker thaimassage. Det indbydende turkisblå hav omkring Krabi inviterer også til store oplevelser. Her kan du beundre de smukke og frodige kalkstensøer, der tårner sig op over overfladen. Du kan også komme tæt på de farverige koralrev, der findes overalt under havets overflade.

Besøg de kendte Phi Phi-øer på en ferie i Krabi

Blot en lille sejltur væk fra kysten omkring Krabi findes de berømte Phi Phi øer. Her kan du nyde den smukke natur, hvor grønne kalkstensbjerge mødes af smukke sandstrande.

Fantastisk snorkling og dykning på rejser til Krabi

En ferie i Krabi er ufuldendt uden en tur ud på havet. Det stille og tempererede vand bugner af liv og farver, og hvad enten du er til en mindre snorkeltur eller en større dykkertur, så vil livet under det blå hav uden tvivl kunne fascinere dig. Her findes utallige koralrev, hvor du kan komme tæt på skildpadder, hajer og tusindvis af forskellige fisk.

Tag på kulinariske eventyr

Rejser til Krabi er også perfekte for dig, der er glad for god mad. Her findes der uanede muligheder af spændende og anderledes retter, som kan købes til små penge.En favorit blandt turister er den let krydrede karryret ”Massaman”, der er en form for suppe indeholdende peanuts, kartofler og eget valg af kød.

Går du på de lokale markeder her, vil du kunne få unikke og billige smagsoplevelser. Her kan du finde alt fra lækre grillspyd til ristede kakerlakker, og et must når man er i Thailand er at nyde nogle af de interessante og friske frugter, som kan fås direkte på markedet eller pressede som frisk juice.

Flere unikke landmærker i vente

En af de ting som kendetegner Krabi er de to skæve bakker, som er vokset op midt ude i havet. Bakkerne kaldes Kales Khao Kanab Nam og bliver betegnet som værende et lokalt landmærke. Men dette er ikke det eneste unikke landmærke i byen, for på toppen af en af de mange bakker som omgiver byen, finder du Tiger Cave templet, der er et jungletempel, hvori du finder historiske huler og grotter, som er flere årtusinder gamle. De mange grotter, klipper og bakker er noget, som kendetegner Krabi, og mange af de mest unikke af dem optræder derfor som landmærker.

Rejser med flere rejser i en

Du kan på Travelmarket.dk finde pakkerejser med fly og hotel, som fører dig til Krabi, men når du først befinder dig i byen, så har du faktisk også mulighed for at foretage dagsrejser til kendte nærliggende øer. Det at sejle videre til en ø er således også en af de største attraktioner ved Krabi. Du kan blandt andet besøge:

  • Phi Phi øerne hvor du kan snorkle i det klare vand og slappe af på de gyldne sandstrande
  • Railay Beach som er nole store klipper, der er blevet berømte at klatre på
  • Ko Phi Phi Le er en ø som er blevet kendt for at være så smuk som et billede