Rejser til Korsika

Rejs til Korsika på charterrejse

Korsika er en smuk, fransk ø, der befinder sig i det varme, blide Middelhav imellem Italien og Frankrig. Bølgerne breder sig blidt over strandende, mens de varme og lange sommerdage indhyller i øen i en festlig, hyggelig stemning.

Korsika har det rammende tilnavn ”Bjerget i havet”, og øens høje stigninger giver rig mulighed for en aktiv ferie, når man er væk fra de rolige strande og de hyggelige byer ved kysten. Med vores billige charterrejser til Korsika er der rig mulighed for en luksuriøs familieferie, en romantisk parferie eller en festlig ungdomsrejse. Korsika er et ferieparadis for de rejsende med kærlighed til livet, naturen og hinanden.

Korsikas specielle karakter

Selvom Korsika er en fransk ø, adskiller den sig fra fastlandet på utallige måder, hvilket er til øens egen fordel. Geografisk er Korsika lige så mangfoldigt og rigt som et helt kontinent, hvor man bare få kilometer fra de endeløse, hvide sandstrande med strandbarer og restauranter, kan vandre og cykle i sneklædte bjerge med et utroligt plante- og dyreliv.

Det lokale bymiljø er præget af en hyggelig, festlig stemning og glæde, hvor også madkulturen og den lokale kultur adskiller sig fra fastlandet på en fantastisk måde; også klimamæssigt er Korsika langt varmere. Til den aktive ferie tilbyder Korsika enestående og udfordrende muligheder. Udover de mange dykke- og vandskimuligheder ved de strålende strande, kan man prøve sig af med hvad der benævnes Europas mest udfordrende langdistance vandrerute, der går over, under og mellem de smukke bjerge, klipper og strande på Korsika. Populært er det også at cykle øen rundt, hvor man kan gøre holdt på de hyggelige campingpladser eller i de fascinerende bjergbyer.

På øens mange strandbarer kan ungdommen trygt feste til langt ud på den varme sommernat.
Charterrejser til Korsika er virkelig en uforglemmelig oplevelse.