Rejser til Jamaica

Charterrejser til Jamaica

Jamaica er en af de smukkeste og samtidig den tredjestørste ø i det Caribiske Hav. Den 11.000 km2 store tropeø ligger syd for Cuba og vest for Haiti, og her er en tilbagelænet stemning og afslappet holdning, for det hele skal jo nok gå, når bare det forgår til skønne rytmer i reggaens eget hjemland.

Oplev de mange kulturer som de næsten 3 millioner indbyggerne repræsenterer, og nyd synet af de frodige skove, kridhvide sandstrande, grønne palmer, pastelfarvede huse, imponerende vandfald og smukke bjerge, når du tager på charterrejse til Jamaica.

I 80’erne havde charterrejserne til Sydeuropa udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var efterhånden blevet en mindre attraktiv rejseform. Nu er den klassiske charterrejse igen blevet populær blandt danskerne, og destinationerne er udvidet til mere eksotiske rejsemål, så det nu også er muligt at tage på charterrejser til Jamaica, hvor man kan nyde det tropiske klima og den gæstfrie befolkning.

Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotel samlet. Det kan også være omkring mad på flyet, transfer og forplejning eller om man vil benytte sig af udflugter og i så fald hvilke. Næsten alt kan være planlagt hjemmefra.

Flere rejseselskaber tilbyder charterrejser til Jamaica, og hvad angår varighed og indlogering, er der flere muligheder. På grund af afstanden tager mange afsted minimum to uger, og indlogering kan f.eks. være på et familiehotel sammen med andre turister, i en privat villa med egen strand eller på et hotel inde i byen. Kort sagt, der er muligheder for enhver smag!

De mest kendte byer og steder at besøge er Kingston, Montego Bay også kaldet Mo Bay, Negril, og turistområdet Ocho Rios på nordkysten, hvor krydstogtskibene lægger til.

Af spændende seværdigheder er Black River, Blue Mountains, Cave Valley og Nassau Valley blandt de populære, og Dunns Rivers Falls er øens mest berømte vandfald. Det er 55 meter højt, 180 meter langt og man kan gå og kravle op ad det, som det eneste i verden.