Rejser til Istanbul

Istanbul er i særdeleshed kendt for byens storslåede arkitektur og kultur, som præger hele befolkningen. På rejser til Istanbul kan du derfor ikke undgå at tage kulturen til dig, da denne er meget omfavnende.
I byen går befolkningen meget op i familiære og venskabelige relationer, da de på denne måde dyrker deres kultur samt deres religion. Lige netop religionen spiller nemlig også en stor rolle i byen, hvilket kommer til udtryk i de store og overdådige moskeer, som er blevet opført i byen.

Rejser med storslået arkitektur

Når befolkningen i Istanbul sætter sig noget for, så gør de det ikke halvt, og det er formentlig også derfor, at du i byen finder enorme og unikke bygninger, som er specielt designede ned til den mindste detalje. Disse bygninger er med til at fortælle om byens historie og religion og er derfor vigtige for befolkningen. En af de vigtigste bygninger i byen er derfor også Den Blå Moske, der er en af de mest ikoniske bygninger i Istanbul, som turister fra alverdens lande rejser til byen for at se.

Sightseeing i Istanbul

Du kan finde pakkerejser med fly og hotel til Istanbul på Travelmarket.dk, så du bliver helt klar til at tage på sightseeing, så snart du har tjekket ind på dit hotel. Inden du rejser til Istanbul, kan du dog med fordel forberede dig lidt på din sightseeingtur hjemmefra, da byen har mange forskellige attraktioner, som alle er et besøg værd. Du kan blandt andet undersøge disse seværdigheder nærmere:

  • Dolmabahce Palace – Tidligere sultan Ottomans palads der i dag
    bruges som et museum
  • Galata Tower – Et byzantinsk tårn på 67 meter som indeholder en restaurant
  • Hagia Sophia Museum – Et byzantinsk museum der er kendt for sit mosaik
  • Bosporus – Et landmærke i form af en vandvej og en kontinental grænse i byens farvand