Rejser til Helsinki

I den finske hovedstad Helsinki finder du ikke bare detaljerig arkitektur, du finder nemlig også storslåede bygninger, både og skibe, som er en del af den finske ånd og kultur.

Helsinki rummer flere store bygninger med unik arkitektur, som er en kombination af flere forskellige arkitektoniske bygninger i Europa toppet med byens eget præg. De smukke bygninger prydes med nyfalden sne, som ikke er en sjældenhed i byen, der dog også er yderst smuk, når solen skinner og sneen smelter. I Helsinki finder du nemlig en udbredt grøn natur, som er med til at give byen et yderst nordisk udtryk.

Hos Travelmarket.dk finder du rejser tilbage i tiden

Helsinki har en lang og stolt historie bag sig, som befolkningen bevarer i deres minder men også på byens nationalmuseum.
På dette museum finder du historie, der strækker sig helt tilbage til stenalderen. Stort set alt hvad der er sket siden da er dermed blevet dokumenteret og betegnes nu som en nationalskat, som byens befolkning er meget stolte af.
Det er således også denne historie, der er grundstenen i byens kultur. På rejser til Helsinki kan du derfor formentlig ikke undgå at løbe ind i en eller flere dele af byens historie.

Rejs med byens største landmærke

Du kan finde pakkerejser med fly og hotel til Helsinki, men når du først er i byen, så kan du benytte dig af Helsinkis største landmærke som transportform.
Der er her tale om byens togstation, der er designet af Eliel Saarinen. Men du kan også besøge andre kendte finske landmærker i Helsinki såsom:

  • Temppeliaukio Kirkko, som er en kirke fra 1969, der er hugget ind i Helsinkis undergrund
  • Suomenlinna, der er en sø-fæstning fra det 18. århundrede, og som er med på UNESCOs verdensarvsliste
  • Helsinki Cathedal, der er et historisk landmærke og katedral fra det 19. århundrede