Rejser til Goa

Tag til Goa på charterrejse

Goa er en verdensberømt, perfekt og ekstraordinær rejsedestination som hvert år tiltrækker over 2 millioner rejsende fra alle verdens lande. Goa er en delstat i Indien, som befinder sig under altid varme himmelstrøg. Goa har en nærmest endeløs kyststrækning ud til det Arabiske hav. Derudover er Goa den grønneste og mest frodige del af Indien og indeholder mange naturreservater med vildt dyreliv.

Goa er en fuldstændig ideel rejsedestination for alle slags rejsende. Overalt i staten bliver man mødt af venlige mennesker, lave priser og spændende oplevelser. Man kan finde alt fra endeløse fester under den varme nattehimmel til afsondrede, romantiske steder med ro og fordybelse. Til trods for de mange besøgende i området, har Goa fastholdt sin kulturelle og historiske arv, hvilket også gør Goa til et spændende historiske område.

Charterrejser til smukke Goa

Goa har så meget at byde på, at man simpelthen bliver nødt til selv at opleve det. Gerne i længere tid, da dette område minder om en endeløs perlekæde af oplevelser.

Som destination for unge rejsende er Goa én af verdens mest populære. Blandt mange ting skyldes det områdets meget lave prisniveau, den generelle tryghed og sikkerhed i området og de mere livlige byer og kyststrækning. Goa bugner af fest, liv, varme og gode tider, hvor alle kan være med.

Som familie er Goa en enestående mulighed for at tilbringe tid med sine nærmeste i luksuriøse omgivelser. Hvad enten man indlogerer sig på et af de mange, smukke ressorts ved vandet, er på hotel eller har sit eget sted, er Goas lave prisniveau og formidable klima med til at muliggøre den perfekte familieferie.

Besøg de historiske steder, monumenterne, strandende, skovene, naturreservaterne, festerne, ekstravagancen, varmen, vandet, osv.: Goa er en smuk perlekæde af vilde, uforudsigelige, spændende og utrolige oplevelser.