Rejser til Garda søen

Oplev den smukke Gardasø

Det smukkeste, mest fotografiske, mest udfordrende, mest spændende, mest delikate og igen, smukkeste sted i Italien er Gardasøen og dens omkringliggende egne. Sådan forholder det sig i hvert fald hvis man skal tro de ufatteligt mange rejsende der hvert år – og på alle tider af året – drager til denne fantastiske sø i det behagelige, nordlige Italien. Søen grænser op til de tre regioner, Trentino-Alti Adige i nord, Veneto i øst og Lombardiet i vest.

Desuden befinder søen sig nogenlunde midt imellem de to sværvægtere, romantiske Venedig og fashionable Milano. På og ved selve Gardasøen kan man bade, sejle, dykke, tage på cruises og ellers bare nyde solstrålerne på strandende. Hele vejen rundt omkring Gardasøen finder man hoteller i alle prisklasser. I Gardasøens omkringliggende egne finder man endeløse vinmarker, bjerge hvor man kan vandre og cykle, historiske monumenter og steder, og meget mere. Gardasøen er en perfekt rejsedestination hvis man vil opleve den italienske charme og skønhed.

Gardasøen og det bedste af Italien

Omkring Gardasøen finder man de bedste eksempler på, at Italien har et af Europas mest varierende landskaber, et verdenskendt gourmetkøkken, et skattekammer af historie, kultur, kunst og arkitektur, samt verdens ældste og største vinproduktion.

UNESCO har sat Parco Archeologico Rocca di Manerba på sin liste over verdensarven. Dette naturreservat indeholder gamle, middelalderlige slotte, dybe skove med vandreruter og ligger scenisk ud til Gardasøen. Desuden finder man heromkring nogle af Gardasøens bedste strande.

Man kan med fordel leje bil eller cykler og tage på tur i de mange skønne byer omkring Gardasøen, og på denne måde få det bedste af destinationen med hjem i bagagen.

Byerne omkring søen er yderst børnevenlige og de mange strande ligeså. For ungdommen findes også en del festlige byer, især Bardolino og Desenzano.

Gardasøen har det bedste af Italien.