Rejser til Dubai

Dubai er eksklusivitet, luksus og penge

Eksklusivitet. Luksus. Penge. Tre kendetegn for Dubai, et af de syv emirater i de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er blevet et af de mest eksplosivt voksende og velhavende samfund i løbet af de seneste årtier, og i dag er det hjemsted for mange meget velhavende mennesker og virksomheder, hvilket du allerede vil opleve, når har købt en af de billige charterrejser til Dubai og træder ud af lufthavnen. Dyre biler moser rundt i gaderne, og lyden af flotte sko med hårde hæle indikerer, at det er de færreste, der stiller sig tilfreds med at gennemsnitlige ud.

En af verdens højeste bygninger, Burj Khalifa, som med sine 828 meter rager godt op over de andre tage i Dubai, viser, at umuligt er et sjældent brugt ord her. Sådan er det nærmest også for mulighederne for din ferie i Dubai. Der er nemlig masser at lave.

Tag på en eksklusiv ferie i Dubai

Selv om Dubai egentlig er en ørkenby, så er der et udvalg af aktiviteter, som kombineret ikke findes så mange andre steder. Der er lækre hoteller, strand og vand. Der er eksklusive shoppingmuligheder og du kan også komme på ørkensafari. Sidstnævnte foregår sådan, at man kan leje en tur i ørkenracer med en erfaren kører, som tager dig med på noget, der minder om et rigtigt race i sandet. For enden af racet kan du lade pulsen nå et normalt niveau igen til en middag med blød musik i ørkenen, hvor du har solnedgangen at kigge på imens.

Dubai ligger ikke mange flytimer fra Europa, og samtidig er der heller ikke langt til de østlige lande, så på den måde ligger Dubai i en region, hvor mange fra de to kontinenter tager til. Der er masser af forskellige mennesker og nationaliteter her, og det er en fornøjelse at være en del af. Så tjek de billige charterrejser til Dubai ud nu.

Kombinér et ophold i ørkenen med ferie ved stranden.

Du kan bo på et femstjernet hotel tæt nær Burj Khalifa en af verdens højeste bygninger nær Downtown Dubai. Der er ikke langt fra Burj Khalifa til The Palm. Palm Jumeirah er en menneskeskabt øhav i Dubai, i De Forenede Arabiske Emirater, oprettet ved hjælp af landgenvinding. Palm Jumeirah, eller The Palm som øen også kaldet er et symbolet på det nybyggeri, som man ser overalt på sin rejse til Dubai.

Jumeirah Beach, Dubai, Forenede Arabiske Emirater er Dubai helt egen badeby men masser af strande omkranset af palmer, butikker og promenader. Jumeirah Beach er luksushoteller, forkælelse og gastronomi

Rejser til Dubai/Forenede Arabiske Emirater I Dubai findes alt man kan drømme om men ingen rejse til Dubai vil være komplet uden en ørkensafari.

I fredelige og smukke emirat Ras Al Khaimah er ca. 1 times kørsel nord for Dubai. Ca. en times kørsel syd fra Dubai ligger emiratet Abu Dhabi, som byder på storslået arkitektur, storbyliv og det smukke og det modernistiske kunstmuseum Louvre Abu Dhabi. Abu Dhabi er en glitrende storby med masser af muligheder for shopping, udeliv og Lækre hoteller. Seværdigheder og shopping der er meget at foretage sig på en rejse til Dubai for dem, der vil opleve mere end strandene.

Du kan rejse til Dubai på miniferie over en weekend eller en uge. Du kan rejse til Dubai fra følgende lufthavne: Billund , København, Aalborg og Aarhus.