Rejser til Bulgarien

Grib chancen – find billig charterrejse til Bulgarien

CHARTERREJSE: En billig charterrejse til Bulgarien giver mulighed for at nyde en skøn ferie til priser langt under de danske.

Bulgarien er et af Europas smukkeste og mest eksotiske lande. Balkanlandet ligger på den vestlige Sortehavskyst, og charterrejser hertil giver garanti for en god ferie. Det skyldes ikke kun, at vejret for det meste er strålende godt i sommerhalvåret, men også fordi Bulgarien har en spændende kultur, et venligt og imødekommende folk og udsøgt mad at byde på. Alt sammen til priser, der ligger 20 – 25 procent under de tilsvarende danske i 2013.

Med fly til Bulgarien

Bulgarien har fire internationale lufthavne Sofia, Varna, Bourgas og Plovdiv. For feriegæster til Sortehavets mange skønne feriesteder er det imidlertid Varna og Burgas, man vil støde på.

De to lufthavne er den direkte adgang til den billigste og måske bedste charterrejse til et land, hvor du betaler med euro, som på så mange andre charterdestinationer.

Charterlandet Bulgarien

Hele Sortehavskysten er en sand perlerække af skønne ferieresorts, der tilbyder alle typer af charterferier til unge, til børnefamilierne, til kæresteparret eller wellnes-ferie til singlerne. Alle kan finde deres helt egen perfekte rejse til ferielandet Bulgarien.

Den tredjestørste bulgarske by ved Sortehavet er Varna. Byen bliver kaldt for “Sortehavets perle”, og det passer godt til Varna, der både henvender sig til charterturisten og til den kulturinteresserede. I Varna er der således mulighed for at gå i opera, gå til jazz-festival eller nyde god musik på barerne.

En af de mest kendte feriedestinationer, når man rejser til Bulgarien er Sunny Beach. Her er det de unge og de ungdommelige, der giver den gas. Her er det sjovt at være, og her leves livet. På stranden mødes man med dem, man mødte i baren og på diskoteket om natten og aftaler måske den næste date eller fest. Det er nemlig her, man sammen med venner eller andre planlægger aftenens ture ud i det pulserende natteliv, der ikke uden grund er blevet kendt overalt i Europa. Stranden lokker naturligvis også med masser af aktivitet og muligheder for at få lidt at spise og drikke.

Den skønne hvide sandstrand ud til Sortehavet skal opleves, og vandets temperatur på omkring 26 grader gør det nemt og meget behageligt at være strandløve eller -løvinde.

På den anden side af bugten strækker en halvøen sin arm ud i Sortehavet. Her ligger den gamle by Nessebar, der blev grundlagt af folk fra Thrakien for omkring 3200 år siden. Byen har været underlagt skiftende civilisationer mange gange op gennem historien, og Nessebar er afgjort en kulturperle, der bør ses. Nessebar har fuldt berettiget været på UNESCOs Verdenskulturarvsliste siden 1983. Det gamle Nessebar er kendt for sine helt utroligt mange kirker, der ligger spredt ud over halvøen. Går man mod syd, kommer man til ny Nessebar, der med sine skønne hoteller giver mulighed for et dejligt ophold tæt ved de store kulturoplevelser. Ny Nessebar har masser af muligheder for børnefamilierne, der ønsker alt det bedste fra Bulgarien – skønne strande, kultur, historie, gadehandel og god mad.

Godt 20 kilometer fra lufthavnen i Burgas ligger den historiske by Pomorie. Byen er blandt andet kendt for saltudvinding fra Pomorie Søen, og de lindrende og velgørende egenskaber søens mudder har.

Bulgarien for alle

Uanset, om man vil ud i natten, ind til byen, op på bjerget, ned til stranden eller i en helt anden retning, så er Bulgarien en usleben diamant, der er overset af mange chartergæster.

Men skynd dig! Det varer ikke længe, før andre opdager, at landet tilbyder kvalitet på charterferien – til ufatteligt lave priser. To voksne kan eksempelvis spise sig godt mætte på en restaurant for 300 kroner inkl. drikkevarer til alle.

Søger du efter billige rejser til Bulgarien, kan Travelmarket hjælpe dig.