Rejser til Bukarest

Rejser til Bukarest

Bukarest er kendt for at have flere åbne grønne vidder både indeni byen men også udenfor byen. Denne natur er med til at give byen en afslappet og friskt kultur, hvilket afspejler sig i stemningen i byen. Hvis du leder efter rejser, hvor du kan slappe af, samtidig med at du besøger nogle turistattraktioner, så kan Bukarest være din næste rejsedestination. For ikke nok med at byen er stille og rolig, så rummer den også nogle store og smukke seværdigheder, som du ikke finder andre steder i verden. Hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser til Bukarest, hvor både fly og hotel er inkluderet.

Rejser gennem det gamle og det nye Bukarest

I Bukarest finder du meget forskelligt arkitektur, som er med til at kendetegne Rumænien som land. Der er nemlig ikke tale om et specielt rigt land eller by. Bukarest bliver derfor renoveret efterhånden som pengene rækker til det. Hvis du rejser til Bukarest, er du derfor heldig, at du stadig kan opleve de gamle aspekter af byen samtidig med, at du får fornemmelsen af, hvordan byen kommer til at se ud i fremtiden. De store forskelle kommer mest til udtryk i arkitekturen, hvor specielt byggematerialerne er meget forskellige fra de gamle bygninger til de nye.

Arkitektur og planter går hånd i hånd

I Bukarest er naturen en stor del af udsmykningen, når det kommer til store og vigtige bygninger. Byen vil gerne vise sig fra sin pæneste side og har derfor meget fokus på balancegangen mellem planter og bygninger. Dette kan du blandt andet opleve ved disse attraktioner:

  • Parlament paladset – Et tidligere kommunistisk palads der nu bruges som parlament
  • Det nationale landsbymuseum – Et museum der viser det gamle landsbyliv og musikkultur i Bukarest
  • King Micheal I Park – En stor park midt i byen med en sø der er omringet af skov