Rejser til Azorerne

Mangfoldige Azorerne

1360 kilometer vest for Portugals kyst, under sydens varme himmelstrøg, i midten af det drueblå Atlanterhav, ligger den unikke øgruppe Azorerne. Det er ni indbydende vulkanøer der udgør Azorerne, og man forbløffes over deres mangfoldige, enestående natur, der byder på imponerende bjerge, kratersøer, grotter, laguner, koralrev, delfiner, hvaler.

Indbyggerne er med deres åbenhed og gæstfrihed med til at åbne op for øernes hyggelige, lokale stemning og deres talrige oplevelser. Lokalbefolkningens afslappede tilgang til livet giver mulighed for rolige og fordybende ferier, mens øgruppens spændende natur byder på utallige muligheder for den aktive ferie.

Azorernes øer

Azorernes ni øer er alle geniale, smukke feriedestinationer, som hver især har sine egne små hemmeligheder og kvaliteter. På den største ø, San Miguel, kan man opleve et roligt, pulserende byliv, hvor pastelfarvede huse, caféer, barer og restauranter, ligger ud til de smukke havne og strande. I Azorernes centrale øgruppe ligger øen Pico, hvor man finder Portugals højeste bjerg. Og i den vestlige øgruppe ligger Flores, som er Azorernes blomstrende paradis af romantik.

Hvis du overvejer at kigge på rejser til Azorerne, er øernes mange strande et godt argument. Der er meget gode muligheder for at dykke blandt det smukke dyreliv og finde strålende koraler. På de vestlige sider af øerne kan der også surfes med de lokale. Øernes vulkanlandskab er udstyret med mange vandre- og cykelruter, hvor hele familien kan være med. Grundet øernes særlige klima dyrkes der på Azorerne både vin og the, og de lokale huse tilbyder gerne smagsprøver.

Øernes særlige hemmeligheder kan opleves, hvis du vælger at leje en taxa i nogle timer eller en hel dag. Det er samtidigt både billigere og smartere end at leje sin egen bil. De lokale chauffører er utroligt venlige, og hvis man vil opleve Azorernes fortrolige skønheder, har de masser af idéer til en interessant dag.

Find din rejse til øgruppen Azorerne midt i Atlanterhavet

Leder du efter en eksotisk charterferie til rimelige penge? Uanset om du er til badeferie med familien, store naturoplevelser eller en aktiv ferie, så er Azorerne lige stedet for dig. Her finder du billige charterrejser til Azorerne med afrejse inden for de næste seks måneder.

Hvis der efterhånden findes noget, som kan betegnes som en uspoleret charterperle, må det være Azorerne. Det er nemlig forbavsende få turister, som finder vej dertil. I 2016 blev den paradisiske øgruppe endda kåret som verdens smukkeste øgruppe af National Geographic.

Øgruppen består af ni vulkanøer og ligger midt i Atlanterhavet, næsten halvvejs til USA.

Flyvetid til Azorerne: Ca. 5 timer med fly fra Danmark.

Hvad kan du opleve på Azorerne?

På øerne kan du nyde synet af en uspoleret natur, bølgende landskaber med vulkaner, charmerende landsbyer, de smukkeste kratersøer, dybe kløfter og et rigt flora- og dyreliv.

Strande på Azorerne: På Azorerne er der sorte sandstrande, vandfald og kurbade med lunt kildevand fra undergrunden. Takket være det smukke dyreliv og de strålende koralrev har du også gode muligheder for dykning og snorkling, eller du kan dykke med de lokale.

Seværdigheder på Azorerne

På de ni vulkanøer kan du udforske en utroligt spændende natur, og der er mange varierede udflugtsmuligheder, hvor hele familien kan være med.

Du kan fx tage på hval- og delfinsafari, svømme i lune kilder eller cykle og vandre ad de mange ruter i øernes vulkanlandskab. Hvis du altid har drømt om at prøve at snorkle eller dykke, kan du opleve det rige liv under Atlanterhavets overflade.

Det er en god ide at leje en taxa i nogle timer eller en hel dag. Det er en nem og komfortabel måde at opleve øernes skjulte hemmeligheder. Og samtidig er det både billigere og smartere end at leje en bil. De lokale chauffører er utroligt åbne og venlige, og de har masser af idéer til en interessant halv- eller heldagsudflugt.