Rejser til Amsterdam

Find pakkerejser med fly og hotel til Amsterdam

Amsterdam, Hollands største by, er en af de europæiske byer, som man bare skal besøge minimum én gang i livet. Heldigvis koster rejser til Amsterdam ofte mindre, end de fleste tror.

Amsterdam byder på noget for enhver smag. Her kan du se værker fra nogle af verdens mest kendte malere, se Anne Franks hus eller beundre kanalerne og de smukke huse i den gamle bydel.

Amsterdams kanaler

Hvis der er noget, som Amsterdam er kendt for, så er det byens mange kanaler. Kanalerne snor sig gennem byen på kryds og tværs, og du kan slet ikke undgå at se dem, når du går rundt i byen. En god idé kan være at tage på en kanalrundfart. Det er ikke særligt dyrt, og du får set byen fra en anden side på din ferie i Amsterdam.
Kunstmalernes Amsterdam
Er du interesseret i kunst, er Amsterdam en ren guldgrube, hvor du kan opleve nogle af de verdenskendte hollandske maleres største værker.
På Amsterdams største kunstmuseum, Rijksmuseum, kan du opleve nogle af Rembrandts og Vermeers største værker. Rembrandts maleri ”Nattevagten” og Vermeers maleri ”Mælkepigen” er blandt Rijksmuseums højdepunkter, som du ikke må glip af under et ophold i Amsterdam.
Den måske mest kendte hollandske maler, Vincent Van Gogh, har sit helt eget museum, som du absolut også skal besøge, hvis du er interesseret i kunst.

Andre muligheder på din pakkerejse til Amsterdam

Der er naturligvis også andre muligheder og andre seværdigheder i Amsterdam. Du kan for eksempel tage på rundvisning på det verdenskendte hollandske bryggeri Heineken, se endnu flere kanaler udenfor Amsterdam, besøge Madame Tussauds afdeling i Amsterdam eller noget helt andet.

Fly og hotel til Amsterdam

En rejse til Amsterdam vil oftest bestå af en flyrejse og et ophold på et af Amsterdams mange gode hoteller. Amsterdam tilbyder hoteller i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Hvis du er på udkig efter pakkerejser til Amsterdam, hvor fly og hotel er inkluderet i samme køb, kan du bruge søgeformularen øverst på denne side. Du kan også vælge at købe fly og hotel til Amsterdam hver for sig, hvilket du kan gøre ved at klikke på henholdsvis Flybilletter og Hotel i vores menu.

Amsterdam er en meget populær by at holde ferie i, så book gerne dit hotel i Amsterdam i god tid i forvejen. Flybilletter bliver altid dyrere, jo tættere man kommer på afrejse, så de bør også bookes i god tid.

Hvornår er det bedst at besøge Amsterdam?

Klimaet i Amsterdam er ikke meget anderledes end i Danmark, så rejser til Amsterdam kan fint foretages hele året rundt. Foråret – især april – er et godt tidspunkt, hvis du vil tage en detur til nogle af Hollands berømte tulipanmarker. Forår og efterår er gode måneder i Amsterdam, da der ikke er så mange turister som om sommeren.