Rejser til Abu Dhabi

Abu Dhabi omtales også som værende byernes by. Byen er fyldt med høje skyskrabere og moderne arkitektur, som afspejler den fornyelsesproces, som Abu Dhabi har gennemgået. Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, som er et land, der er rigt på olie. Der er derfor også tale om en rig by med attraktioner udover det sædvanlige. Hvis du rejser til Abu Dhabi, kan du derfor være helt sikker på at opleve nogle enorme attraktioner, som du kun finder i lige netop denne by i verden. Hvis du vil finde en pakkerejse med fly og hotel til Abu Dhabi, kan du bruge Travelmarket.dk som hjælp.

Rejser i den store klasse

Alt er større i Abu Dhabi. Dette gælder således også hoteller, som faktisk også er nogle store attraktioner i byen. Flere af de største hoteller indeholder nemlig kunst og oplevelser, som er hverdag for stamgæsterne og befolkningen, men som er seværdigheder for turisterne. Men noget som Abu Dhabi specielt også er kendt for er byens enorme shopping centre. Du kan finde næsten alt i disse centre, som i stor grad også er udstyret med butikker i verdensklasse. Mærkevarer er således hyppigt at finde i Abu Dhabi.

Jo større des bedre

På rejser til Abu Dhabi vil du formentlig opleve, at den ene attraktion overgår den anden, når det kommer til indhold. Antallet af springvand og mosaik stiger, ligesom størrelsesarealerne næsten fordobles. Hvis du gerne vil opleve nogle af Abu Dhabis mest populære seværdigheder, så kan du blandt andet besøge følgende:

  • Sheikh Zayed Grand Mosque Center – En stor moske med 82 hvide kupler, som er blevet et ikonisk landmærke
  • Emirates Palace – Et paladslignende hotel med egen privat marina
  • Yas Island – En stor ø med en racerbane samt flere store forlystelsesparker
  • Louvre Abu Dhabi – Et kunstmuseum for unikke internationale kunstværker