Rejser med Primo Tours

Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen stiftede i slutningen af 2009 Primo Tours som et billigere og konkurrencedygtigt alternativ til de veletablerede rejseselskaber. De to mænd havde mange års erfaring indenfor rejsebranchen, idet Henrik havde stiftet Bravo Tours og Bjarke var medejer og adm. direktør for Højmark Rejser.

I maj året efter etableringen i Ringkøbing, kunne de sende de første 142 chartergæster afsted til Antalya i Tyrkiet, og dermed blev danske Primo Tours et af de nyere charterbureauer med rejser til klassiske feriesteder i Sydeuropa. I 2014 købte de Århus Charter, som fortsatte under eget navn, og i 2015 udvidede Primo Tours destinationerne ud over Europas grænser med rejser til Maldiverne. Primo Tours har nu i alt 14 forskellige rejsemål.

Den klassiske charterrejse er igen blevet populær blandt danskerne. Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Derudover er der danske rejseledere og guider på destinationerne, som kan svare på spørgsmål og give råd & vejledning, og når turen går tilbage til Danmark, bliver man fulgt i lufthavnen.

Denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly, transfer og hotel samlet. Det kan også være omkring mad på flyet, forplejning f.eks. halvpension eller All Inclusive, eller om man vil benytte sig af udflugter og i så fald hvilke. Alt kan være planlagt hjemmefra.

Udvalget af charterrejser med Primo Tours er stort året rundt med højsæson i skolernes sommerferie. De mest populære destinationer er bl.a. Marmaris i Tyrkiet, Palma Nova i Spanien, og Koskinou, Agia Marina, Sivota, Kremansti og Maleme i Grækenland. Hvad angår indlogering og varighed, er der mange muligheder. Det kan f.eks. være på 3 stjernet hotel eller 5 stjernet resort med All Inclusive i 7 nætter/8 dage eller længere.

Når man tager på charterrejser med Primo Tours forgår flyvningerne med Danish Air Transport med afrejse fra Billund og Aarhus. I Billund tilbyder bureauet gratis parkering, såfremt man bestiller sin ferie 60 dage før afrejse.

Primo Tours er medlem af Rejsegarantifonden og Rejsearrangører i Danmark (RID)