Fly og hotel til Tjekkiet

Tjekkiet er et land på europakortet, som skiller sig lidt ud. Landet er nemlig omgivet af bjerge på alle sider. Derudover skiller landet sig også ud på den måde, at lidt under halvdelen af befolkningen faktisk ikke er tjekkere. Det må derfor siges at være et mere multikulturelt land. De tjekkiske attraktioner og seværdigheder bærer dog i høj grad præg af tjekkisk historie. Hvis du hos Travelmarket.dk finder et fly og hotel til Tjekkiet, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du kommer til at opleve den tjekkiske kultur.

Find fly og hotel i blandt ikonisk arkitektur

Når du skal finde et sted at bo i Tjekkiet, så er mulighederne mange. Hvis du gerne vil bo i rolige og fredelige omgivelser, så kan du for eksempel finde en lille tjekkisk provins, men hvis du gerne vil bo tæt på nogle ikoniske seværdigheder, så skal du formentlig finde en større by såsom Prag.
I Prag finder du blandt andet det berømte Prauge Castle, der rummer mere end 1000 år gammel arkitektur og kunsthistorie.
Men i Prag finder du også den ikoniske Charles Bridge, der er en at de mest besøgte attraktioner i Tjekkiet.

Oldgamle seværdigheder

Tjekkiet er blandt andet kendt for at huse oldgammel arkitektur, som er nogle af de mest besøgte seværdigheder i landet. Det er nemlig disse seværdigheder, som spreder den tjekkiske kultur blandt befolkningen og turisterne.
Hvis du gerne vil opleve ægte tjekkisk kultur og arkitektur, kan du blandt andet besøge:

  • Prauge Astronomical Clock – Et 600 år gammelt mekanisk ur som er blevet til en ikonisk bygning i Tjekkiet
  • Old Town Square – Dette er den ældste gade i landets historiske centrum
  • St. Vitus Cathedral – En hellig kirke som huser flere af Tjekkiets nationale skatte
  • Lennon Wall – En væg dækket af graffiti inspireret af John Lennon