Fly og hotel til Storbritannien

Find et fly og hotel som fører dig til stor kultur

Et fly og hotel til Storbritannien kan være vejen til nogle af de største kulturelle oplevelser på din næste rejse. Storbritannien rummer nemlig nogle af de mest besøgte seværdigheder i verden, hvilket kun har været med til at gøre dem endnu mere populære. En af de mest populære attraktioner må siges at være Big Ben, der er den ikoniske ur-bygning, som er placeret i London. Men også London Eye er en verdenskendt seværdighed, som mange personer drager langvejs fra for at besøge. Det ikoniske hjul giver udsigt over hele London og dermed den britiske kultur, som præger byen.

Landet der er fyldt med ”must see” seværdigheder

Det er umuligt at besøge alle Storbritanniens mest populære seværdigheder på en dag, men det er derimod ikke svært at opfange kulturen på mere end en time. Der er nemlig tale om et stolt folkefærd, som hovedsageligt er store royalister. Du kan dog få et endnu bedre indblik i den britiske kultur ved for eksempel at besøge disse seværdigheder:

  • Tower of London – Et middelalderslot som også huser de berømte engelske kronjuveler.
  • Tower Bridge – Et britisk landmærke i form af en ikonisk bro med glasgulv og et klassisk engelsk design.
  • Stonehenge – Et forhistorisk monument bestående af en stor dobbeltcirkel bygget af sten. Monumentet er med på verdensarvslisten.
  • Windsor Castle – Det er et af de største og ældste beboede slot i verden.