Fly og hotel til Schweiz

Rejse med fly og hotel og lidt til

Hvis du gerne vil finde et fly og hotel i Schweiz, så kan du finde hjælp hos Travelmarket.dk.
Men når du er ankommet til landet, så kan du med fordel ændre transportform til noget, som Schweiz er meget kendt for. Du kan nemlig skifte til tog og kombinere dette med diverse seværdigheder.
Du kan for eksempel tage Jungfraujoch togturen, som fører dig direkte op til gletsceren på Jungfraujoch bjerget. På denne tur får du lov at opleve det schweiziske landskab fra enorme højder, hvilket er en oplevelse for livet.

Oplev utrolig natur

Det er ikke alle dele af Schweiz, der er snedækket, faktisk langt fra. Dette giver dig derfor også mulighed for at se de mere grønne afskygninger af landet, som kombineres med smukke naturfænomener i verdensklasse.
I Schweiz kan du således blandt andet opleve:

  • Rhine Falls – Dette er Europas største og mest kraftfulde vandfald. Desuden består det af noget af det mest klare vand, du kan finde i et vandfald.
  • Chillon – Dette er et slot, som er Schweiz’ kulturelle center. Slottet er beliggende ved landets søside og har derfor udsigt over store dele af landet.
  • Lake Zurich – Denne sø er et naturfænomen, som er blevet berømt i hele verden. Søen bliver ofte hyldet for at være en fantastisk sø til at svømme og sejle i.