Fly og hotel til Litauen

Find fly og hotel i et land med religion i højsædet

Litauen er et meget religiøst land, hvilket også afspejler sig i de mange hellige og religiøse steder, som landet har opbygget. I Litauen kan du derfor blandt andet opleve detaljerige kirker, som bliver benyttet hyppigt af den litauenske befolkning. Litauerne er kristne og dyrker derfor den samme tro som størstedelen af den danske befolkning. Du har derfor også rig mulighed for at sammenligne kirker på tværs af landende.

Store og smukke seværdigheder

Når det kommer til seværdigheder, så er Litauen et meget alsidigt land, der byder på lidt af hvert.
For udover de smukke landskaber så er Litauen ikke kendt for en bestemt ting, men er derimod mere kendt for at rumme meget forskelligt arkitektur og attraktioner.
Hvis du gerne vil besøge Litauen, har du derfor gode muligheder for at fylde din rejse med kultur blandt andet i form af:

  • TV-tårnet i Vilnius, hvor du kan nyde den smukke udsigt samtidig med, at du kan læse om de tragiske begivenheder fra 1991.
  • St. Peter og Pauls Kirke, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet og er kendt for dens exceptionelle indendørs udsmykning.
  • Nida Beach, som er en resort by, der indeholder nogle af de smukkeste strande i Litauen. Byen betegnes også som Litauens bedst bevarede hemmelighed.