Fly og hotel til Hong Kong

Alt er stort i Hong Kong. Dette er nemlig regionen, som hverken går ned på attraktioner, fest eller farver. I Hong Kong kan du få mange oplevelser, som du ikke vil opleve mange andre steder i verden. Om dagen står solen højt på himlen, mens aftenen byder på en parade af lys, der oplyser alt fra små huse til de største tårne. Hvis du ønsker at opleve noget af den smukke arkitektur og kultur, som Asien har at byde på, så kan du hos Travelmarket.dk finde fly og hotel til forskellige destinationer i Hong Kong.

Gør dig til indbygger i Hong Kong med fly og hotel

En af de bedste måder at opleve en fremmed kultur på er ved at leve sig ind i indbyggernes rutiner. I Hong Kong går turen ofte til et af de mange lokale markeder, som byder på frugt og grønt, fisk og krydderier. Dette skyldes, at Hong Kong, ligesom resten af Kina, har en meget speciel madkultur, der adskiller sig fra andet Asiatisk mad. Det er derfor en helt unik oplevelse at spise de lokale delikatesser. Om aftenen er det desuden også meget populært at få en drink på en af regionens mange barer eller natklubber.

Historiske oplevelser og attraktioner

Hong Kong er meget kendt for at være traditionsbunden. Derfor har du gode muligheder for at opleve det gamle Kina, hvorfra mange regler og bygninger stadig består. Hvis du sætter pris på gammel kultur og arkitektur, så kan du blandt andet besøge disse attraktioner:

  • Victoria Peak er et udsigtspunkt, hvor du gennem teleskoper har udsigt over hele regionen.
  • Victoria Harbour er om dagen en travl havn, der i nattetimerne forvandles til et stort lysshow.
  • Ocean Park er specielt kendt for sit rige dyreliv og de specielle oplevelse, der medfølger ved at færdes med dyrene.