Charterbureauer med afrejse fra Aalborg

Aalborg Lufthavn bliver et mere og mere populært sted at flyve fra, når danskerne skal på charterferie, storbyferie eller på en rejse længere ud i verden.

Charterrejser fra Aalborg Lufthavn
Hvis du er på udkig efter en charterrejse sydpå, så er der mulighed for at flyve til adskillige forskellige rejsemål fra Aalborg. I skrivende stund kan du flyve til følgende rejsemål med charterfly:

 • Spanien (Mallorca, Barcelona, Alicante, Malaga, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura)
 • Italien (Gardasøen, Toscana, Sorrento)
 • Malta
 • Cypern
 • Portugal (Madeira)
 • Grækenland (fx Korfu, Zakynthos, Kreta, Tilos, Symi, Rhodos)
 • Tyrkiet (Marmaris, Bodrum, Antalya / Alanya)
 • Bulgarien (Golden Sands, Sunny Beach)

Altså er Aalborg godt dækket ind, da der er charterflyvninger fra Aalborg til de fleste populære charterlande.

Udsigt fra fly – Måske på en rejse fra Aalborg Lufthavn

Der er flere charterrejser fra Aalborg til danske favoritter som Grækenland (hvor der flyves til adskillige øer), Spanien (hvor der flyves til de mest populære rejsemål), Tyrkiet (hvor der både er rejser til Middelhavskysten og til Det Ægæiske Hav) samt til Bulgariens populære sortehavskyst og til skønne middelhavsøer som Malta og Cypern.

Flybilletter med afrejse fra Aalborg Lufthavn
Søgemaskinen, som du finder øverst på denne side, er til at finde charterrejser og afbudsrejser med. Når du er på udkig efter flybilletter, så skal du søge efter flybilletter fra Aalborg i vores flysøgemaskine.

Andre rejser fra Aalborg Lufthavn
Aalborg Lufthavn tilbyder også mange andre rejser end charterrejser. Antallet af direkte ruter til spændende storbyer er stigende. Med dette kommer også muligheden for at kunne bruge Aalborg Lufthavn som afrejsested, når du skal langt ud i verden.

Vil du på en storbyferie med direkte fly fra Aalborg, eller vil du på en selvarrangeret charterferie fra Aalborg, så kan du i øjeblikket flyve til disse byer:

 • London
 • Amsterdam
 • Barcelona
 • Palma
 • Alicante
 • Malaga
 • Thorshavn
 • Oslo
 • Kreta
 • Rhodos
 • Antalya

Vil du længere ud I verden, for eksempel til Thailand, USA, Australien eller et helt andet sted, så er det absolut værd for dig også at søge efter rejser fra Aalborg.

Nogle gange er priserne helt på niveau med, eller endda billigere fra Aalborg, end hvis du flyver fra en af andre danske lufthavne eller fra Hamborg Lufthavn

Rejser du fra Aalborg Lufthavn kan de være heldig og se en smuk solnedgang

Faciliteter i Aalborg lufthavn
I Aalborg Lufthavn har du, ligesom i alle andre danske lufthavne, alle de faciliteter, som du som rejsende gerne vil have i en afrejselufthavn.

Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aalborg Lufthavn. Her kan du blandt andet købe slik, parfume, vin og champagne, tobak, spiritus samt mange andre varer.

På Aalborg Lufthavns hjemmeside kan du altid finde gode tilbud fra taxfree-butikken.

Der er et stort og flot madområde i lufthavnen, kaldet ’Deli’, hvor du kan købe god og velsmagende mad. Du kan for eksempel købe sandwich, salater, kaffe og te og mange andre fornødenheder.

Du finder også restauranten ’&MORE’ i lufthavnen, hvor du kan købe burgere, sandwicher, god vin og forskellige slags øl.
Altså lige det, som mange ønsker at spise og drikke, inden de rejser fra Aalborg og drager ud i verden på storbyferie, charterferie eller på et andet eventyr.

Aalborg Lufthavn har naturligvis også en lounge, som kan bruges, hvis du rigtigt vil slappe af inden din rejse. P.t. koster adgang til loungen kr. 149, men du kan også få adgang via forskellige bonuskort eller ved køb af specielle billetter fra udvalgte flyselskaber.

I loungen finder du blandt andet kolde og varme drikke, snacks, brød og pålæg, gratis wifi og gratis aviser.

Sådan kommer du til Aalborg Lufthavn
Der går busser direkte fra Aalborg centrum til lufthavnen. Du finder alle busafgangene på Rejseplanen.dk.

Hvis trafikken glider fint, tager det cirka 15 minutter at køre fra Aalborg ud til lufthavnen.
Der sker dog ganske ofte, at der er kø over Limfjordsbroen. Så sørg for at have ekstra god tid., hvis du er med bussen.

Der er gratis parkering ved Aalborg Lufthavn. Derved kan du spare mange penge i forhold til, når du parkerer ved andre lufthavne. Og at det er gratis at parkere i Aalborg er en af de gode grunde til, at mange danskere vælger at rejse fra Aalborg Lufthavn.
Lige nu er der mere end 5.000 gratis parkeringspladser ved lufthavnen.

I 2019 åbnes der en togstation ved Aalborg Lufthavn, så det bliver endnu nemmere at komme hertil fra hele landet.

Fuld fart ned ad landingsbanen – din charterrejse fra Aalborg er i gang

Overnatning ved lufthavnen
Aalborg Lufthavn ligger faktisk i Nørresundby, altså på den anden side af Limfjorden – men alligevel kun 6 kilometer fra Aalborg centrum. Det er en tur, som tager cirka 15 minutter i bil, hvis der ikke er for meget trafik.

I selve Aalborg er der et stort udvalg af hoteller i forskellige prisklasser, men vil du gerne overnatte helt tæt på lufthavnen, kan du bo på Aalborg Airport Hotel.
Så undgår du stress og jag, og du kan tage det helt roligt, når du skal afsted på charterrejser fra Aalborg Lufthavn.

Fakta om Aalborg Lufthavn
Aalborg Lufthavn blev bygget i 1938.
I 2016 rejste mere end 1,5 million passagerer ud i verden gennem Aalborg Lufthavn.
P.t. er Aalborg Lufthavn Danmarks tredjestørste lufthavn (efter København og Billund).