Juryen – Danmarks bedste rejseblog

Christian Adamsen

Ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond

Christian startede forlaget Vagabond op i 1993 og har udgivet rejsemagasiner siden 1994, .vagabond.info siden 1998 og Rejsemessen for Kvalitetsrejser siden 1994. Kvalitet er den røde tråd i Vagabonds arbejde, og Vagabond går meget langt, for at kunne bringe den gode historie og den unikke fotoserie.

Rejsemagasinet Vagabond | Rejsemessen for Kvalitetsrejser

————————————–

Martin Fyhn Lykke Lladó

Rejsefotograf, Gaia Moments

Martin har arbejdet som professionel rejsefotograf i over 20 år. Hans billeder er blevet publiceret i et utal af rejsepublikationer, både herhjemme og i udlandet. Martin er blandt andet tilknyttet rejsebogsforlaget Lonely Planet, hvor han har opnået at have flere forsidebilleder på de verdenskendte guidebøger. Martin er desuden tilknyttet en række internationale billedbureauer, såsom Getty Images, iStockphoto, Alamy, Plainpicture og Scanpix.

Instagram | LinkedIn

————————————–

Miriam Riisager

Professionel rejseblogger på AdventurousMiriam.com

Miriam er en professionel dansk rejseblogger med mere end 100.000 følgere på tværs af Facebook, Twitter og Instagram. På sin blog AdventurousMiriam.com blogger Miriam om sine eventyr og viser dig verden igennem sjove oplevelser og masser af rejsetips.

AdventurousMiriam.com | Facebook | Instagram | Twitter


————————————–

Ole Egholm

Medstifter af De Berejstes Klub – Har besøgt 112 lande

 

Ole er en af Danmarks mest berejste personer. Han startede sin rejsekarriere på tur gennem Europa i forældrenes Fiat, tog på interrail 4 gange som ung og har i alt besøgt 112 forskellige lande. Ole er medstifter og tidligere formand i ”De Berejstes Klub”, og har været direktør hos rejsebureauet Wasteels Rejser.

De Berejstes Klub | Dansk Brancheanalyse | Mere om Ole

————————————–

Kenneth Karl Nielsen

Content Marketing Manager på Travelmarket og rejseblogger

Kenneth er hovedansvarlig for Travelmarkets rejseblog, hvor læserne kan finde inspiration og hjælp til at finde de bedste og billigste rejser. Kenneth startede i 1999 hjemmesiden BackpackerPlanet.dk, og han blogger i dag primært på rejsebloggen Globetrotters.dk.

Travelmarkets rejseblog | Globetrotters.dk | BackpackerPlanet.dk