Her er de bedste danske rejseblogs – og der er sikkert noget for dig

For andet år i træk har vi på Travelmarket kåret de bedste danske rejseblogs. Se vinderen og alle finalisterne her.

Det bliver mere og mere almindeligt at søge efter rejseinspiration og rejseråd på rejseblogs, og indenfor de seneste år er der kommet rigtigt mange gode rejseblogs på dansk.

Men hvilke rejseblogs er de bedste, og hvilken er den bedste af dem alle. Det har Travelmarket undersøgt, og sammen med en ekspertjury har vi kåret de fire bedste rejseblogs.

Her er de bedste danske rejseblogs:

Nummer 1: Mette og Martin Rejser

Mette og Martin
En virkelig personlig rejseblog, der henvender sig til alle rejselystne typer. Bloggen er skrevet af ægteparret Mette og Martin, som deler fortællinger, fotografier og film fra deres rejser rundt omkring i verden og samler de rejsetips, som de selv ville elske at få med i bagagen. Se bloggen her.

Nummer 2: A World of Backpacking

Tine Haslam Nielsen
En rejseblog om backpacking og solorejser for kvinder. Den er fyldt med fine rejsebeskrivelser og guides til at hjælpe læserne til at få en god rejse. Se bloggen her. Bloggen har skiftet navn og hedder i dag A World to Explore.

Nummer 3: Afterglobe (delt tredjeplads)

Afterglobe
Bag Afterglobe gemmer Anders og Laura sig. De beskriver sig selv som to rejseglade tosser, der elsker vietnamesisk mad, amerikanske roadtrips og farverige solnedgange, og som altid sender postkort fra deres rejser og køber mange souvenirs. Se bloggen her.

Nummer 3: Nordombord (delt tredjeplads)

Nordombord
Nordombord er en rejseblog skrevet af to eventyrlystne københavnere på evig jagt efter flotte strande, storslåede landskaber, eksotisk mad og søde dyr. De hedder Alexander og Victoria, og de elsker at dele ud af deres erfaring med inspirerende guider, billeder, historier og rejseråd. Se bloggen her.

Du kan se alle finalister fra konkurrencen med de danske rejseblogs ved at klikke her.

For at være sikker på at kåre den bedste rejseblog var det i år en ekspertjury, der stod for kåringen af den bedste blog. I juryen var der både erfarne bloggere og fageksperter.

Bloggen “At rejse med børn” vandt Travelmarkets brugerafstemning


Som en del af konkurrencen har der også været en brugerafstemning, og her fik rejsebloggen “At rejse med børn” flest stemmer. Familien bag bloggen består af mor, far og tre døtre på 8, 12 og 16 år.
Bloggen henvender sig til familier, der gerne vil rejse med deres børn. Via rejseberetninger, rejseguides og personlige familiebilleder inspirerer bloggen til at rejse ud i verden. Og du får gode råd og tips om forberedelse, autentiske oplevelser, valg af børnevenlige strande og hoteller og meget mere. Se bloggen her.

Ekspertjury stod bag kåringen

For bloggerne deltog:
– Miriam Riisager, der står bag den succesfulde engelsksprogede rejseblog Adventorous Miriam
– Content Marketing Manager hos Travelmarket Kenneth Karl Nielsen, der har blogget om rejser i 20 år på rejseportalen BackpackerPlanet.dk og er fast gæsteblogger på rejsebloggen Kuffert og Kompas.

Som fageksperter deltog:
– Ansvarshavende redaktør Christian Adamsen fra rejsemagasinet Vagabond.
– Rejsefotograf Martin Fyhn Lykke Llado
– Stifter af De Berejstes Klub Ole Egholm i juryen.

Billederne af de enkelte bloggere er leveret af bloggerne bag.