Her er Danmarks bedste rejseblog – og nummer 2 og 3

Siden starten af januar har mere end 30 rejseblogs deltaget i konkurrencen ”Danmarks bedste rejseblog”, og nu har vi fundet de 3 bedste blogs. Der var mange gode blogs med i konkurrencen, og det var meget svært at kåre de bedste. Først udvalgte vi 10 finalister, derefter fandt vi de 3 bedste, og til sidst stod vi tilbage med vinderen.

Og vinderen blev: Opdagelse.dk

Opdagelse.dk title=Opdagelse.dk blev blandt andet valgt som vinder, da den gør rejsen til en del af hverdagen og ikke kun fokusere på rejsefortællinger. Bloggen dækker fænomenet at rejse fra flere forskellige perspektiver og giver gode råd om alt, hvad du skal tænke på, når du skal planlægge dine rejser.
Opdagelse.dk er en delikat og inspirerende rejseblog med en god blanding af praktiske råd, personlige indlæg og rejsebeskrivelser. Når du læser bloggen, får du virkelig en oplevelse af, at dem, der står bag, elsker at rejse.

Rebecca og Kris, der ejer bloggen, siger:
”Vi havde ikke turdet håbe på, at Opdagelse.dk ville vinde titlen som Danmarks Bedste Rejseblog. Vi brænder for at rejse og for at skrive om det, og det er denne passion, der driver bloggen. Derfor er vi utroligt beærede over, at alt vores arbejde på Opdagelse.dk nu bliver anerkendt.
Vi har skrevet på Opdagelse.dk siden marts 2014, og det har været en fantastisk rejse med masser af nye oplevelser, nye bekendtskaber og nye muligheder. Og rejsen er kun lige begyndt!
I november 2015 blev vi forældre til en lille pige, som vi ser frem til at tage med ud på nye oplevelser i både ind- og udland. I det kommende år har vi nemlig planer om at sætte Danmark på landkortet, når vi begiver os ud for at se, hvad de danske byer har at byde på. Herudover er der allerede flere udlandsture på plads, og vi ser frem til at fortælle jer om vores oplevelser og vores bedste rejsetips. Så kom ind på bloggen, og gå på opdagelse i en verden fyldt af rejseminder.”

Nummer 2 rejseblog i konkurrencen om blev: Backpackerne.dk

Backpackerne.dkBackpackerne.dk er skrevet Camilla og Mads, der brænder for at rejse som backpackere og skriver om det. De to bloggere er næsten altid på farten, og det kan du mærke på alle de rigtigt gode artikler og helt fantastiske fotos. Her er du virkeligt med på rejsen. Backpackerne.dk er en blog med masser af inspiration.

Bloggen er utroligt imødekommende, overskuelig og visuelt flot at se på, og den har en enorm værdi for dens målgruppe, fordi det er så nemt at finde masser af gode backpackerråd og inspiration på siden. fordi læserne får så mange gode backpackerråd og brugbar inspiration på siden.

Backpackerne.dk er et ultimativt sted at finde inspiration, gode råd og tips til din backpackerrejse. Her er alt fra hjælp til at pakke rygsækken til personlige rejseberetninger.

Nummer 3 i konkurrencen blev: Highways-USA.com

Highways-USA.comHighways-USA.dk er en meget overskuelig og visuelt brugbar blog, som med sit omfattende indhold skaber stor værdi for sine læsere.

Highways-USA.com giver læseren en følelsen af at være kommet til det rette sted, når det gælder destinationer i USA. Du kan se, at der ligger meget arbejde bag bloggen, og den er udførlig og opfylder alle krav til, hvad du kan forvente dig af en USA-blog.

Henrik Lange, som står bag bloggen er rigtig god til at give omfattende og hjælpsomme svar til de mange brugere, som ofte kommenterer på siden.

Du kan læse mere om konkurrencen Danmarks bedste rejseblog her

Kommentarer til indlægget

 1. Tillykke til vinderne. Det er alt sammen super gode rejseblogs!
  Mange hilsner,

  Andre Rignanese

 2. Det var da en rigtig god konkurrence, i har lavet der. Det er en god idé at få fokus på rejseblogs i Danmark, og de tre i har valgt, de er alle tre gode.

  Godt gået, Travelmarket

 3. Hej Kenneth
  Finder det lidt dansk og ultra blødt at I ligger vægt på alt andet end hvor meget man har rejst. Ens råd ideer skal vel trække på en solid rejseerfaring. Kan ikke se hvem der skulle blive inspireret af vinderens råd andre end førstegangs rejsende.
  Dvs. at man I realiteten kan vinde ved kun at have rejst I Danmark hvis bare siden er flot nok?

  • Hej Jonas

   Juryen der har vurderet alle de deltagende rejseblogs har bedæmt dem ud fra disse kriterier:

   * Skaber værdi til læserne
   * Inspirerer til at rejse
   * Hjælper med rejsespørgsmål
   * Flot og brugervenligt d​​esign
   * Gode og originale idéer
   * Kvaliteten af indholdet

   Ud fra disse kriterier er vi kommet frem til, at Opdagelse.dk er den bedste rejseblog i Danmark.

   Sidens design betyder kun en mindre del af den samlede vurdering.

   I princippet kunne en blog, der kun handlede om Danmark også vinde konkurrencen, hvis den var en rigtig god blog indenfor dens eget område.

   Mvh

   Kenneth Karl Nielsen
   Travelmarket

 4. Fuldkommen ligegyldig afstemning der aldrig kom ud til folket, men kun handlede om hvem af deltagerene der havde flest venner på sociale medier.

  • Hej Peter

   Tak for din kommentar.

   Bloggerkonkurrencen bestod af to dele.

   1) Danmarks bedste rejseblog, som er kåret af en jury, hvor det eneste kritierie har været bloggens kvalitet. Opdagelse.dk, Backpackerne.dk og Highways-USA.com er blevet bedømt ud fra disse kriterier:
   * Skaber værdi til læserne
   * Inspirerer til at rejse
   * Hjælper med rejsespørgsmål
   * Flot og brugervenligt d​​esign
   * Gode og originale idéer
   * Kvaliteten af indholdet

   2) Sideløbede har der kørt en konkurrence om at få flest stemmer, men denne har INTET haft med kåringen af disse blogs at gøre. Denne blev vundet af en svensk blog.

   Venlig hilsen

   Kenneth Karl Nielsen, Travelmarket

 5. Tillykke til alle vinderne! Er selv hyppig læser hos både Opdagelse og Backpackerne :-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.