Flyv billigere på ferie til solen

Fremover vil du i Travelmarkets flysøgemaskine kunne finde billigere flybilletter og flere direkte fly til danskerne foretrukne soldestinationer. Det betyder, at du kan spare både penge og tid, når du skal flyve til populære rejsemål såsom Mallorca, Kreta og Rhodos.

Ovenstående er blevet muligt, fordi vi nu inkluderer flypriser fra hos charterselskaber såsom Bravo Tours, Star Tour, Primo Tours og mange flere i vores flysøgemaskine. Flybilletter udbudt af disse selskaber er ofte meget billige, når vi kommer frem til 1-2 måneder før afrejse.

Eksempel på et billigt tilbud:
Flyv billigere på ferie til solen 
 
Læs også: Flyv billigt på solferie – arrangér rejsen selv 

2 gode råd til at flyve billigt på ferie til solen

Vær fleksibel med datoer for ud- og hjemrejse (Brug priskalender)
For at finde de billige flybilletter fra charterselskaberne skal du søge flyrejser med en varighed på 7 eller 14 dage, og mange af flybilletterne er med afrejse i eller omkring weekenden.

Du får et godt overblik ved at bruge priskalenderen i flysøgemaskinen. Priskalenderen finder du i søgeresultatet, når du har lavet en søgning.

billige flybilletter til Mallorca

Bestil 1-2 måneder før afrejse
Hvor almindelige flypriser med rutefly til soldestinationer i skolernes ferie skal bestilles i god tid, kan du ofte være heldig at få meget billige flybilletter tæt på afrejsen. For 1-2 måneder før afrejse er der ofte gode muligheder for at finde billige flybilletter fra charterselskaberne.

Hvorfor er flybilletter med charterfly billigere?
Traditionelt set sælger charterselskaberne “pakkerejser”, som indeholder fly og ophold i hotel/lejlighed i 7 eller 14 dage. Men ofte sælger de også flybilletter uden ophold.

Charterselskaberne lejer oftest hele fly, og hvis der er tomme sæder i flyet, tjener de ingen penge på sæderne. Derfor sælger de også flybilletter uden hotel – og dette ofte til lave priser. Det er disse flybilletter, som du nu finder i vores flysøgemaskine, sammen med flybilletter fra ruteflyselskaber såsom Norwegian, SAS, Ryanair og andre.

Vi giver dig det bedste overblik
I Travelmarkets flysøgemaskine har vi altid sammenlignet priser fra hundredvis af flyselskaber og online rejsebureauer. Nu har vi udvidet søgemaskinen med flypriser fra charterselskaberne, så vi kan give dig den mest komplette flysøgning i Danmark.

Finde billige flybilletter til solenDenne service tilbydes kun på Travelmarket og er ikke tilgængelig hos andre rejsesøgemaskiner i Danmark.

Test selv den nye flysøgemaskine her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.