Central Park i New York

Flyv billigt til New York – Bo billigt og find de næsten gratis glæder

Prisen på flybilletter til New York fra København, Billund eller Aalborg er den laveste nogensinde. Så drømmer du om at opleve “The Big Apple”, er det bare om at slå til nu.

New YorkNew York er en rigtig favorit til storbyferien. Grundet de billige flybilletter rejser flere og flere danskere over Atlanten for at se Frihedsgudinden, Empire State Building, Soho, Broadway, China Town og de utallige andre store seværdigheder.

Det er dog ikke kun danskerne, der vælger en storbyferie i New York. Mere end 11 millioner turister fra hele verden besøger byen hvert år, og det har skruet prisniveauet på byens hoteller op, men det er stadig muligt at finde billig overnatning.

De billige flybilletter

Hver eneste måned følger vi på Travelmarket prisudviklingen på flybilletter med Dansk Flyprisindex. Månedligt tjekkes priserne på flyvninger til danskernes mest populære rejsemål i Europa og resten af verden.

Ved vores seneste pristjek kan vi se, at prisen på en flybillet fra Billund til New York i oktober måned er faldet med hele 33% i forhold til i 2013. Prisen på en flybillet fra København til New York er faldet med 29%. Du kan selv søge efter aktuelle priser i vores flysøgemaskine.

New York

New York behøver ikke være dyrt

New York er som tidligere skrevet et utroligt populært rejsemål for folk fra hele verden, og de officielle statistikker viser, at gennemsnitsprisen for en overnatning i New York i 2013 lå på mere end 300 dollars.

Men det behøver dog ikke være så dyrt. Hvis du bruger hotelsøgemaskinen her på Travelmarket, kan du næsten altid finde meget billigere overnatningsformer.

Et alternativ til at finde billig overnatning kan være hjemmesiden AirBNB, hvor du kan leje lejligheder eller værelser hos private i New York. Hvis du bor i egen lejlighed, mens du er i New York, kan du selv lave mad, og på den måde kan du spare meget på feriebudgettet.

Museer i New YorkGratis seværdigheder i New York

Det er ikke alle de store ikoniske seværdigheder i New York, der koster noget. Det er for eksempel helt gratis at tage en spadseretur i Central Park eller på Times Square. Du kan komme gratis ind på mange af New Yorks mindre museer, og nogle af de store museer har gratis entre på bestemte tidspunkter. Her kan du se en guide med gratis museer i New York.

Hav en rigtig god rejse til New York!

Topfoto: (c) iStock / rabbit75_ist
Solopgang i New York (c) istockphoto / inigofotografia
New York by night (c) istockphoto / chrisp0
Times Square (c) istockphoto / jejim

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.