Ferie på Koh Samui

Ferie på Koh Samui – oplevelser og badeferie i paradis

Koh Samui har alt, hvad du kan drømme om. Her er hvide sandstrande, tropisk regnskov, et væld af seværdigheder samt et stort udvalg af hoteller og restauranter. Koh Samui er lille nok til at være overskuelig, men stor nok til at byde på områder for alle rejsende. Hvad enten du rejser alene, I rejser som par eller med familien, er der et sted, der passer lige til dig. Pak kufferten og tag afsted til øen, hvor du kan slappe af, dykke, kigge på templer, dyrke vandsport og meget mere. At holde ferie på Koh Samui – er oplevelser og badeferie i paradis.

Ferie på Koh Samui – En fantastisk ø for alle

Den thailandske ø Koh Samui er lidt af en poleret ferieperle, som hvert år tiltrækker tusindvis af glade feriegæster. Og dette er ikke uden grund. Koh Samui har utroligt meget at byde på, uanset om du rejser alene, med din elskede, din gode ven/veninde, eller hvis I er afsted som børnefamilie.

Koh Samui – En skøn feriedestination

Koh Samui er et betagende bekendtskab med sine mange blomster, høje palmer, hvide badestrande og sin smilende befolkning.
Igennem mange år har øen været et oplagt stedet at tage til, hvis du ønsker dig en afslappende ferie langt væk fra Danmark.

Koh Samui er på den måde vandt til at have besøg af mange mennesker hvert år, og øen er toptunet som feriedestination. Her er strandene og vejkanterne rene, der er en god balance mellem gæsternes forventninger og hotellernes formåen, og restauranter og barer laver mad, der bliver tilpasset dine smagsløg.

Selvom Koh Samui har været feriedestination i mange år, har øen ikke mistet sin personlighed. Der er styr på tingene på Koh Samui, men det er ikke på bekostning af den lokale befolkning eller de gamle thailandske traditioner.

Hvis du tager lidt væk fra alfarvej, eller går ned i byernes sidegader, vil du hurtigt komme til det oprindelige Koh Samui. Her leves livet på ægte thai-manér. Smag den oprindelige thailandske mad, og besøg buddhistiske templer og lokale markeder, som ikke står nævnt i din guidebog.

Badeferie på Koh Samui

Langt de fleste gæster, der tager til Koh Samui, kommer hertil for at få en afslappende ferie ved havet. Strandene på Koh Samui er utroligt lækre. Strandsandet er lyst og rent, og havvandet er varmt og klart, så du let kan få øje på de mange farvestrålende fisk, der lever lige ud for kysten. Det er en dejlig oplevelse at svømme rundt og snorkle i havoverfladen sammen med stimer af flotte fisk, som boltrer sig imellem korallerne.

At ligge på stranden under høje kokospalmer, der svajer blidt i havbrisen er absolut en anbefalelsesværdig oplevelse på Koh Samui – også selvom du måske ikke har lyst til at ligger der hele dagen. Det er let at opnå ro og dejlig afslapning, når du er på ferie på Koh Samui.

Koh Samuis mest berømte strand er Chaweng, og her er der altid liv og glade dage. Bølgerne er brusende, vandet relativt dybt og varmt, og liggepladserne bliver hurtigt fyldt op på stranden. Selvom du måske ikke er til det vildeste strandliv, så bør du i det mindste tage på udflugt hertil, for Chaweng er virkelig en dejlig strand og et besøg værd.

Hvis I rejser som børnefamilie, er på romantisk kæresteferie eller bare ønsker lidt roligere omgivelser, så er der mange hoteller på Koh Samui, der ligger ved små bugter eller mindre badestrande. Det er dejligt afslappende af bo her, og ofte finder du små, lokale restauranter langs strandkanten, hvor du kan spise skønne retter med friskfangede fisk eller skaldyr. Der er bestemt noget for alle, der gerne vil opleve et skønt strandliv på deres rejse til Koh Samui.

Oplevelser og seværdigheder på Koh Samui

Foruden de skønne strande er der et hav af muligheder for gode oplevelser, og for at se masser af seværdigheder på Koh Samui. Der er helt sikkert meget at se lige udenfor dit hotel på Koh Samui. Med et par sandaler eller sneakers på fødderne er det bare at gå ud og opleve det spændende landskab. Alternativt kan du også leje en scooter eller en jeep og komme rundt på øen på den måde.

På din tur rundt på Koh Samui kan du besøge mange små landsbyer, hvor du bliver mødt af de storsmilende lokale beboere. Tag også ud og se øens smukke vandfald, hvor du ofte kan bade i de små bassiner, der er skabt naturligt ved foden af vandets fald.

I det hele taget er der mange naturoplevelser i vente på Koh Samui: Små vige med spektakulære klipper, palmelunde og blomstrende orkidéer, eksotiske fugle, gekkoer og sommerfugle og farme med slanger og krokodiller. Rideture på elefanter er altid et stort hit for Koh Samuis feriegæster i alle aldre. Og naturligvis er der havet, hvor du kan se enestående solopgange og solnedgange.

En ting du ikke må snyde dig selv for, er et besøg i de lokale buddhistiske templer med de gyldne tage. Her kan du gå rundt og nyde den skønne fred, og ind imellem er der munke, som gerne vil hyggesnakke med de besøgende.

Koh Samuis største attraktion ligger på en lille ø ud for Koh Samuis nordlige kyst. Wat Phra Yai hedder denne buddhistiske helligdom med den 15 meter høje gyldne Buddha-statue, som knejser smukt med ryggen mod havet og himlen.

Man kan blive ved…Tag på fisketur, tag et spil golf eller minigolf, kast dig over havkajak, eller tag dykkercertifikat – jo, der er nok at foretage dig på en rejse til Koh Samui.

Foto (c) istockphoto / fototrav

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.