Når alle andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre | Tag på charterferie med Eliza was here

Når alle andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre | Tag på charterferie med Eliza was here

Travelmarket
REKLAME: Søger du også den unikke og helt uforglemmelige ferieoplevelse? For mange er den ultimative ferie den, som man mindes og lever højt på i lang tid efter, at hverdagen igen har meldt sin ankomst. Charterselskabet Eliza was here gør, hvad de kan for at imødekomme dit ønske om netop det. Og de er et rigtigt godt alternativ til den traditionelle charterferie. Læs videre og bliv inspireret til din næste ferie, og se samtidig hvilke feriemål, Eliza tilbyder lige nu.

Artiklen er sponsoreret af Eliza was here
Alternativ til charterferie
Klik her, hvis der er noget bestemt du prioriterer på din charterferie:
Hvem er Eliza (was here)?
Elizas indkvarteringer
Elizas service
Elizas prisniveau og tilbud

Hvem er Eliza (was here)?

Eliza startede med at rejse rundt i Middelhavsområdet i 2001. Siden da har hun fundet de skønneste og mest unikke uopdagede perler, som ligger gemt væk fra masseturismen. Eliza tror nemlig på, at en ferieoplevelse bliver smukkere ved at holde lidt afstand til den store menneskemængde.

Alle kan sagtens komme til Middelhavsområdet nu til dags, men Eliza har genfundet det autentiske og unikke i landene. Disse steder er ofte svære at finde på egen hånd, og Eliza har derfor gjort det nemt og praktisk for dig med skønne pakker, der inkluderer fly, ophold og lejebil. Altså dejlige solferier i små indkvarteringer, ”off-the-beaten track”.

Eliza tilbyder dig også frihed under din ferie. Med en lejebil er du som rejsende selv herre over tid, sted og planer – alt efter, hvad du har lyst til og i dit eget tempo.

Eliza er altså ikke et typisk charterselskab. Elizas charterferier giver dig lige dét ekstra, som bringer dig tættere på den lokale kultur, og som giver dig en ægte autentisk oplevelse samt et nyere syn på landene i Middelhavsområdet.

Charterferie med Eliza was here

Elizas indkvarteringer

Kendetegnene for Elizas indkvarteringer er, at de befinder sig på skjulte, uspolerede og rustikke steder, hvor fællesnævneren er lokalområdet og traditioner.

De små indkvarteringer foregår i private villaer, lejligheder, studios, hoteller eller B&B, og fælles for dem alle er, at ejerne er yderst gæstfrie, og kender området som deres egen bukselomme. De autentiske indkvarteringer giver dig en dejlig følelse af nærvær og frihed.

Alle indkvarteringer er håndplukkede af Eliza. Hvert år besøger hun dem for at være sikker på, at standarden lever op til hendes forventninger, og at ejerne er gæstfrie som altid. Jo, Eliza ved, hvordan man skaber en enestående ferie!

Samtidig med at sikre standarten på de allerede kendte steder, er Eliza altid på opdagelse efter nye, hvor hun finder frihed og kan opleve den lokale kultur. Hun holder meget af at skrive herom, og deler gerne alle sine oplevelser med dig som rejsende på de sociale medier som fx Facebook, Instagram og på hendes blog.

Elizas service

Eliza gode service er også i særklasse. Hun har en personlig tilgang til jer som rejsende, og ved at kende hendes gæster, prøver hun at hjælpe jer individuelt.

Hun er villig til at gå det ekstra stykke for at fjerne enhver usikkerhed, hvis den mod forventning skulle opstå.

Du kan altid regne med Eliza, og nogle gange overrasker hun dig ved at gøre det uventede…

Derfor er det også oplagt, at sloganet for Eliza was here lyder, at ”Når alle andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre”.

et godt alternativ til charterferie

Har du også fået lyst til at tage på charterferie med Eliza was here?

Eliza har et væld af skønne ferier at vælge imellem, og en ferie med Eliza was here er et godt alternativ til den traditionelle charterferie.

Du kan besøge Eliza was here’s hjemmeside her.

Se alle rejsemålene herunder, og klik på det ønskede tilbud for at læse mere.

Husk, at alle priserne inkluderer fly, ophold og lejebil.

Spanien med Eliza was here

Se flere rejser til Spanien med Eliza was here.

Grækenland med Eliza was here

Se flere rejser til Grækenland med Eliza was here.

Italien med Eliza was here

Se flere rejser til Italien med Eliza was here.

Portugal med Eliza was here

Se flere rejser til Portugal med Eliza was here.

Malta med Eliza was here

Se flere rejser til Malta med Eliza was here.

Tekst og billeder leveret af Eliza was hereSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.