App til flybilletter og charterferie?

Er du på udkig efter en app, som du kan bruge til at finde din næste ferie med? – Så prøv Travelmarkets apps til flybilletter, charterferier og afbudsrejser.

Når du bruger appsene sammenligner på priser på tværs af mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber og finder den billigste pris på din rejse.

Du kan hente vores apps her:

Til iPhone:

App til flybilletterApp til afbudsrejser

 
 

Til Android:

App til flybilletterApp til afbudsrejser

 
 

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk har lanceret en gratis app til både Android og iPhone, hvor man kan finde de billigste flybilletter, afbudsrejser, hoteller og temarejser. Samtidig er der lanceret en mobilversion af www.travelmarket.dk .

Det er ofte en udfordring via mobilen at få et nemt og hurtigt overblik over billige flybilletter og afbudsrejser, men det er nu muligt med de nye apps fra Travelmarket. Der sammenlignes priser fra mere end 1000 websider, og forbrugerne kan herefter klikke sig til selskabet, som sælger rejsen.

Det er de fire mest populære søgemaskiner fra travelmarket.dk, som nu er udviklet som apps og i mobilversion, og det giver blandt andet forbrugerne mulighed for med én søgning at finde afbudsrejser fra de fleste rejseselskaber.

“Mange har efterspurgt en hurtigere og enklere søgning af rejser via mobiltelefonen, så nu har vi lanceret både apps og mobilside, som vi så med tiden vil udbygge med nye tjenester og faciliteter” udtaler direktør Ole Stouby fra Travelmarket.