COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Berlin

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 335,- Fra 728,- Fra 501,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.115,- Fra 2.980,- Fra 2.055,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Berlin
Indbyggere
3.470.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Berlin

Bedste rejsetid

Top
Berlin er interessant hele året rundt. Man bør dog sørge for at bestille værelser i god tid, hvis man rejser, mens der er messer i byen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Berlin har i dag et meget bredt og yderst respekteret kulturliv. Man kan både nyde det etablere berlinske kulturliv i form af museer, teatre, koncerter og operaer, eller man kan give sig i kast med den mere alternative del af kulturlivet i storbyen.

Overnatning / Hotel

Top
Det kan godt være svært at finde tag over hovedet i Berlin, hvis man ikke har bestilt plads i forvejen. De fleste hoteller ligger i den vestlige del af byen omkring Kurfürstendamm. Her er det både muligt at finde dyre luksushoteller og små billige pensionater. Bestil hotel i Berlin her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er rigtig mange taxier i Berlin og cirka 350 taxiholdepladser, taxierne kan dog også hyres på gaden.

Alternativ transport

Berlins undergrundsbane, U-Bahn, dækker det meste af byen og forstæderne. Togene kører fra klokken fire om morgenen til klokken 00.30 om natten.

Specielle forhold

Top
Et eksempel på den alternative kulturscene der blomstrer i Berlin, er den årlige Loveparade, der er en stor technofestival med over en million deltagere.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.