COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Belo Horizonte

Fakta

Top
Lokalt navn
Belo Horizonte
Indbyggere
2.200.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 08.00 i Belo Horizonte.

Bedste rejsetid

Top
Det bedste tidspunkt at besøge Belo Horizonte er fra marts til august. Fra oktober til februar regner det en hel del, og det er ofte tåget. Juli, august og september er de køligste måneder.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Palácio das Artes (kunstpaladset) afholder jævnligt koncerter, danseoptrædender og anden underholdning, og for et beskedent beløb kan alle komme indenfor. Nattelivet, der tit byder på livemusik, har sit hovedkvarter i området omkring Praca da Savassi.

Overnatning / Hotel

Top
Der er en del hoteller i byen. De fleste henvender sig til forretningsrejsende og giver prisnedslag i weekenden. Især i området omkring busstationen kan du finde mange udmærkede hoteller. Bestil hotel i Belo Horizonte her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne i Belo Horizonte har rimelige priser og er nemme at praje på gaden.

Alternativ transport

Der går busser overalt i centrum og til de omkringliggende forstæder.

Specielle forhold

Top
Selvom Belo Horizonte er hovedstad i en stat, der er kendt for arkitektoniske perler, sin kolonikunst og historiske byer, er den temmelig moderne. Det er ikke her, man finder levnene fra guldalderen, hvor hele området blomstrede. Alligevel er byen, der er i rivende vækst, meget levende og venlig mod sine gæster.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.