COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Balaton Søen

Seværdigheder Balaton Søen

Byen Balatonfüred (Balaton Søen)
Balatonfüred er en kulturel perle, der ligger ved den nordlige del af Balatonsøen. Stedet var i det 19. århundrede samlingssted for forfattere, politikere og kulturelle personligheder og har gennem mange år været feriested for Ungarns middelklasse. Stedet har mange attraktioner i form af museer, 11 varme kilder og en pragtfuld promenade. Alligevel er Balatonfüred et fredeligt sted, hvor man kan nyde stilheden.
Byen Siófok (Balaton Søen)
Siofók er det populæreste turiststed ved den sydlige del af Balatonsøen. Her spiser, drikker, svømmer og solbader man i lange baner. Kort sagt er Siofók et godt turiststed, hvis ens hovedformål er at slappe af på den dejlige strand.
Byen Szántódpuszta (Balaton Søen)
Szántódpuszta ligger tæt på det populære turiststed Siofók, og man kan med fordel tage en tur til byen, hvis det bliver for kedeligt at ligge ved stranden. Hyggelige Szántódpuszta består af velbevarede gårde fra det 18. og 19. århundrede, gamle lader og en smuk barok kirke.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Budapest
• Eger
• Pécs
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.