COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Atlanta

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.678,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 5.706,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Atlanta

Bydelen Buckhead (Atlanta)
Buckhead er et af Atlantas mest fashionable kvarterer med dyre hoteller og restauranter, men det er også her, man finder noget af Atlantas smukkeste arkitektur. Her er blandt andet the Brookwood Railway Station fra 1917, der er et af landets sidste tog paladser. I området finder man også the Cathedral of Christ the King fra 1938, der også er en imponerende æstetisk oplevelse.
Bydelen Sweet Auburn (Atlanta)
I mange år var Sweet Auburn en by i byen i Atlanta. Det var her afrikanerne boede, og de blev ikke lukket ind i det hvide Atlanta. Sådan er det ikke længere, men bydelen er stadig hjemsted for de afrikanske amerikaneres liv og kultur, og der er mange interessante steder at besøge. En af dem er the African American Panoramic Experience, der har flere udstillinger om områdets historie. Det er også her, man finder the Martin Luther King Jr National Historic Site, der er bygget for at ære Martin Luther King, der blev født her i 1929. Det er muligt at komme på rundtur i Martin Luthers fødehjem.
Downtown (Centrum) (Atlanta)
En stor del af Atlanta er blevet genopbygget efter borgerkrigen, og det meste af byens centrum ligner nu en moderne storby, hvor man for eksempel kan besøge den berømte tv-station CNN's hovedkvarter. Der er dog stadig en del efterladenskaber fra tidligere, og i Downtown kan man finde the State Capitol fra 1889, der er en af byens mest bemærkelsesværdige historiske bygninger. Det er muligt at komme på rundtur i bygningen, der også har diverse udstillinger.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.