COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Athen

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 439,- Fra 372,- Fra 1.348,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.695,- Fra 1.995,- Fra 2.545,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Athínai
Indbyggere
800.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Athen.

Bedste rejsetid

Top
Athen kan besøges året rundt, men byen kan være utiltalende i juli og august, hvor det er varmest. Gode tidspunkter at opleve Athens seværdigheder på er forår og efterår, hvor temperaturen er mild, men ikke for varm.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er masser af museer og teatre i Athen og mange historiske seværdigheder, herunder Akropolis. Fra juni til september er der Athen Festival. Her spilles der teater og musik i de gamle græske teatre. Man kan desuden opleve dionysiske fester, hvor man betaler et engangsbeløb, og herefter kan skylle alt det vin ned man ønsker (Dionysos var vin- og ekstaseguden).

Overnatning / Hotel

Top
Der er et væld af hoteller i Athen. Lige fra luksushoteller (mærket med et L) til mere ydmyge steder. Man kan også leje sig ind på private pensioner, hvilet er billigt og som regel af rimelig standard. Der er desuden gode muligheder for at campere i og omkring Athen. Bestil hotel i Athen her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Athen, og det er billigt. Nogen gange køres der efter taxameter, andre gange kan man forhandle med chaufføren.

Alternativ transport

Der er et godt lokalt busnet i Athen. Man kan også komme med tog fra de to centrale togstationer. Her er der forbindelse til resten af fastlandet og Peloppones. Fra havnebyen Piræus går der et væld af færger til de mange græske øer.

Specielle forhold

Top
Selvom Athen er fascinerende er det også en beskidt og larmende by. Derfor er det en god idé at kombinere en ferie i Athen med nogle dage ude på en af de forfriskende græske øer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.