COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Athen

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 905,- Fra 1.133,- Fra 1.366,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.552,- Fra 1.848,- Fra 3.245,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Athen

Akropolis ruinerne (Athen)
Er man i Athen, kommer man ikke udenom Akropolis. Her ligger ruinerne fra Parthenon templet, og resterne af Gudernes 2400 år gamle by kan ses fra stort set alle steder i hovedstaden. I år 510 før Kristi fødsel forudså Oraklet i Delfi, at Akropolis skulle blive gudernes by, og herefter begyndte man at bygge templerne, som man kan se ruinerne af i dag. Et betagende syn.
Athens museer (Athen)
Det Nationale Arkæologiske Museum i Athen er fantastisk. Her kan man blandt andet se fantastiske guldskatte fra Mykenae. Også Goulandris Museet for Gammel Græsk Kunst er interessant. Det byder for eksempel på en samlig elegante marmorfigurer, der har inspireret blandt andet Picasso.
Den gamle bydel Plaka (Athen)
Plaka er den gamle græske bydel, der ligger i den nordøstlige ende ved Akropolis. Her kan man få en fornemmelse af, hvordan det gamle Grækenland så ud, og man kan gå på opdagelse i de smalle gyder. Den labyrintiske bydel har bevaret sin charme på trods af masseturismen.
Dionysos teatret (Athen)
Det gamle græske Dionysos Teater ligger også ved Akropolis i den sydlige ende. Her spillede de gamle grækere tragedierne, og man kan næsten høre koret synge, når man står ved teatret. Under sommerfestivalen er der arrangementer her, hvilket er en stor oplevelse.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Korfu
• Kreta
• Kykladerne
• Rhodos og Kos
• Sporaderne
By: 
• Athen
• Pelekas
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.