Rejsebureauer Antarktis

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Ekspeditionskrydstogt

Albatros Travel tilbyder rundrejser med dansk rejseleder til hele verden - fra Cape Town i Syd til Grønland i Nord. Albatros har meget tæt kontakt med sine guider, rejseledere og samarbejdspartnere - og dette sikrer et højt kvalitetsniveau og stor sikkerhed omkring hele rejseforløbet.

Antarktis

Tag med os og udforsk nogle af verdens mindst besøgte områder som Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser, som kun er tilgængelig med skib. Udforsk en verden af kulturer, varieret landskab, fascinerende miljøer og historiske områder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK