Rejseguide til Aleppo

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Haleb
Indbyggere
3.000.000

Bedste rejsetid

Top
Aleppo stønner under varmen om sommeren. Om vinteren falder temperaturen, mens antallet nedbørsmillimeter stiger, dog uden at nå nordeuropæiske højder. Hvis man lige vil smage Mellemøstens varme uden at tage en alt for stor bid, er det bedst at tage til Aleppo om foråret eller om efteråret.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Et bud på en omgang stille og rolig underholdning er en aftentur i souqen. Stort set tømt for mennesker og med alle butikkerne lukkede kommer Souqens flotte arkitektur for alvor til sin ret, og man kan dagdrømme sig tilbage til dengang for 700 år siden, hvor de blev opført.

Overnatning / Hotel

Top
Aleppos overnatningsmuligheder er ikke overvældende hverken i antal eller kvalitet, men man kan sagtens finde et sted at overnatte, uanset om man prioriteter pris eller kvalitet højest. Bed eventuelt om at se værelset og badeværelset inden du sige ja tak, hvis du vil være helt sikker på at undgå at blive skuffet. Bestil hotel i Aleppo her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier og microbusser i byen, og det er ikke et problem at få fat i en.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.