COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Alaska

Seværdigheder Alaska

Denali National Park (Alaska)
Denali national park er en kæmpestor park med et eminent dyreliv, men den største attraktion er Mount McKinley, der rejser sig i 6194 meters højde. Parken har over en million besøgende om året, der primært kommer på grund af de fremragende muligheder der er for at campere, trekke, køre på mountain bike eller whitewater rafte. Her er plads til alle former for udendørsaktiviteter i en storslået natur.
Kenai halvøen (Alaska)
Kenai Peninsula er et af de mest populære steder i Alaska. Området er en sammensætning af bjerge, fjorde, ismarker og gletschere. Der er utrolig mange gode stier til trekking i området, ligesom der er skønne områder, hvor man kan sejle i kano og et utal af campingpladser. På Kenai halvøen kan man se et fascinerende dyreliv og gletschere, der er over 80 kilometer lange.
Byen Anchorage (Anchorage)
I byen Anchorage bor cirka halvdelen af Alaskas befolkning. Byen er faktisk modsat resten af staten, der primært består af vild og barsk naturområder. Byen Anchorage er en livlig og hektisk by med masser af trafik og indkøbscentre. Der er dog en del gode seværdigheder i byen, blandt andet The Anchorage Historical & Fine Arts Museum, der præsenterer Alaskas historie, kultur og kunst. Yderligere er der the Heritage Library Museum, hvor der er en flot samling af gammelt værktøj, gamle beklædningsdragter og våben.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.