Afbudsrejser til Sharm El Sheikh

Afbudsrejser til Sharm El Sheikh

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse, kan du finde den her hos Travelmarket. Sharm el Sheikh har det med at gå i hjertet på feriegæsterne, så de vender tilbage år efter år. Men hvem kan også sige nej til skønne strande, skønt byliv og den skønneste feriestemning? Hav en dejlig rejse til Sharm el Sheikh.

Billige afbudsrejser til Sharm El Sheikh

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (188 bedømmelser)
4.5

Book en billig rejse til Sharm el Sheikh

Den elskede egyptiske destination Sharm el Sheikh er kendt for sine internationale fredskonferencer og den lækre kyststrækning, som ligefrem kan få enhver til at hoppe i bølgerne og dykke lidt. Siden 60erne har byen og området fungeret som et feriested, og det varme, tørre klima i kombination med den attraktive strand lokker ikke kun europæere, men også arabiske turister til fra nær og fjern med ikke blot en afbudsrejse i baglommen.

Bl.a. engelske og danske ferierende er glade for de mange soltimer og de fantastiske muligheder, som destinationen rummer for alle uanset køn og alder. De fleste gæster flyves ind fra den lokale lufthavn, som er Sinai-halvøens mest travle, men også færger og rutebiler forbinder Sharm el Sheikh med den øvrige omverden.

Dykningsmæssigt er stedet velkendt, verdensberømt og rigtig godt, da havet er lunt og nemt at se igennem året rundt. Der er masser af forskellige farverige fisk at se og når der skal vælges dykkerskole, er der et bredt udvalg for enhver pengepung. Især ved den lækre lille ø Tiran er der spændende dykning for den glade turist.

Afbudsrejse med mere end dykning

Visse turister tager også ud at ride på kameler eller heste i ørkenen ved Sharm el Sheikh. Det er også muligt at booke en jeep og blive kørt rundt, hvor man lige vil hen. Mange rejseselskaber vælger at køre til bjerget Sinai, som ikke ligger så langt væk og rummer smuk natur for alle.

Det er også muligt at leve og bo hos de lokale beduiner, hvis I som rejsende er mere ude efter eventyr end charter og resorts på afbudsrejsen. Uanset hvad I vælger at spise på restauranterne, er der et relativt varieret udvalg med både lokal mad, europæiske retter og fastfood til ungerne. Et besøg i den gamle by er i øvrigt at anbefale, hvis man er til lidt mere lokal kolorit og en mere romantisk date med konen, manden eller kæresten.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Sharm El Sheikh | Restplasser til Sharm El Sheikh

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sharm El Sheikh

  • Billige afbudsrejser med Amisol Travel
  • Billige afbudsrejser med Atlantis Rejser
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sharm El Sheikh?

Du kan rejse til Sharm El Sheikh med Amisol Travel, Atlantis Rejser, Escapeaway, SOLFAKTOR og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sharm El Sheikh?

Du kan rejse til Sharm El Sheikh fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Sharm El Sheikh populære?

Ja, afbudsrejser til Sharm El Sheikh er populære. Vores brugere giver Sharm El Sheikh 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Sharm El Sheikh her

Hvad koster afbudsrejser til Sharm El Sheikh?

Prisen på afbudsrejser til Sharm El Sheikh skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.445,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Sharm El Sheikh her