Rejseguide til Abu Dhabi

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 3.035,- Fra 3.605,- Fra 7.168,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Abu Dhabi

Bedste rejsetid

Top
Abu Dhabi er i sommer halvåret en af Emiraternes højdespringere på termometeret. Med i omegnen af 40 grader fås det ikke varmere. Tilgengæld er vintrene langt mere behagelige.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
De indiske og pakistanske filmindustrier er storleverandører til De Forenede Arabiske Emirater. Langt de bedste diskoteker finder man i Dubai, men Abu Dhabi har da også sin lille andel primært på hotellerne.

Overnatning / Hotel

Top
Abu Dhabis har et stort hoteludvalg. De fleste hoteller ligger i mellemklassen og i den helt dyre ende af prisskalaen, men kvaliteten er også i top. Hoteller er stort set den eneste overnatningsform, man finder i byen. Bestil hotel i Abu Dhabi her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxi er et billigt og pålideligt transportmiddel, når man skal rundt i den til tider temmelig forvirrende hovedstad. Rejsende der selv kan vise vej har en vis fordel, idet mange chauffører ikke taler andet end urdu og tilmed har svært ved at finde rundt i byen.

Alternativ transport

Der kører offentlige busser i Abu Dhabi. Men i praksis tjener de ikke andet formål end at være et tragikomisk møde med en aldeles fremmed kultur. Busserne kører nemlig hverken efter køre- eller ruteplan. Om passagererne derfor når frem til deres bestemmelsessted, afhænger fuldstændig af chaufførens temperament.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.