Billige flybilletter til Vietnam - Sammenlign flypriser her

Billige flybilletter til Vietnam

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... og mange, mange flere Er du på udkig efter en billig flybillet til Vietnam, kan du finde den her på Travelmarket. Vietnam tager imod dig med åbne arme, lækre, kulinariske oplevelser, en absolut fantastisk natur, venlige indbyggere, smukke strande og spændende kultur og historie. Hav en skøn rejse til Vietnam.

Find en billig flybillet til Vietnam

Overvejer du en tur til Vietnam? Det har aldrig været nemmere at bestille et par billige flybilletter til Vietnam. Her på travelmarket.dk har vi samlet alle de bedste tilbud på flybilletter til Vietnam, så du kun skal kigge ét sted. Indtast dine kriterier og så finder du en lang liste med fristende tilbud.

Er du ude efter enkeltbilletter, tur/retur eller flere stop? Det er jo oplagt at benytte sig af flere stop, når du rejser til et land som Vietnam, der nærmest inviterer til en rundrejse i landet.

Vietnam ligger i Sydøstasien og har flere store byer. Hanoi er landets hovedstad, mens Ho Chi Minh City er landets største, hvilket man sagtens kan mærke. I Ho Chi Minh sover man aldrig, Der er hektisk aktivitet døgnet rundt. Motorcykler, biler, gademusikanter, højhuse, byggekraner, det hele blandes i Ho Chi Minh. Men som enhver anden storby, er shopping en del af byens speciale. Besøg Dong Khoi, hvor du finder alle de dyre butikker eller gå på opdagelse i de små sidegader. Måske du finder noget flot stof, så er det oplagt at få syet en flot kjole i Vietnam.

Maden er en stor del af oplevelsen af Vietnam. Vil du tage en bid af det autentiske vietnamesiske køkken, kan det anbefales at prøve en af de mange gadekøkkener, man finder overalt i Vietnam. Mad er en stor del af vietnamesernes hverdag, hvilket man straks kan se, når man besøger landet. Unge som gamle sidder ude og spiser Pho, den traditionelle suppe, hot pot eller forårsruller. De kaldes ’Banh trang’ i nord og ’banh da’ i syd og er perfekte til det tunge vejr, hvor appetitten måske ikke er så stor.

Når du bestiller dine flybilletter til Vietnam er det godt at overveje, hvor lang tid du har til rådighed i landet, hvad kan du nå at se og er du til storby eller betagende natur? Vietnam har det hele, og klimaet er delt i to typer. Den nordlige halvdel er præget af subtropisk klima, mens den sydlige halvdel, hvor byen Ho Chi Minh ligger, er der tropisk klima. Her skal man regne med omkring 26 grader i januar måned. Så det er værd at overveje, hvilken årstid, der passer bedst til din rejsetype og til de oplevelser, du har planlagt.

Har du ikke allerede bestilt dine flybilletter til Vietnam? Så kig forbi vores søgemaskine og bliv inspireret.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god rejse!

De mest populære lufthavne i Vietnam

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK