Billige flybilletter til Munchen - Sammenlign flypriser her
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem

Sydtysklands stolthed München

Byen München er delstaten Bayerns hovedstad og ligger i det meget sydlige Tyskland, tæt op ad Alperne. Med sin stemningsfulde blanding af traditionel tysk charme og moderne byliv er München er perfekt rejsemål for både drengerøvene og hele familien. Og over hele Tyskland er byen kendt for sine charmerende og søde indbyggere, der altid er hjælpsomme og venlige.

Oplevelser kun i München

I kraft af byens beliggenhed, tradition og kultur har München en række af oplevelser, som ikke findes andre steder i verden. Mange familier udnytter alpernes tætte beliggenhed til hyggelige vandreture eller cykelture med mulighed for overnatning. Omkring Marienplatz kan man stige på de smukke sporvogne og lade sig føre gennem Münchens shoppemuligheder, hvor der findes noget til enhver pris. Sporvognen stopper også ved Viktualienmarkt, hvor de lokale køber alverdens lækre sager ind og nyder en kop kaffe eller weissbier på de hyggelige caféer.

München for drengerøve i alle skikkelser

Münchens helt store attraktion, som lokker mennesker til fra alle verdens lande, er den årlige Oktoberfest, hvor literkrus med øl og lokale retter langes over træbordene. Det er virkelig en folkefest, hvor de lokale familier uden problemer tager deres børn under armen og viser dem Tysklands mest populære begivenhed.

München er også hjemsted for de tidligere Champions League mestre, Bayern München, og deres nybyggede, moderne stadion er et arkitektonisk mesterværk, der bestemt er et besøg værd.

Med plads til over 80 000 er det en enestående oplevelse, hvor man blandt de venlige sydtyskere er i gode hænder.

Som noget helt særligt findes floden Eisbach, hvor der hver weekend stimler mennesker sammen for at betragte de dygtige surfere, der kaster sig ud på bølgerne! Det er utallige, særlige oplevelser at hente. Men de findes altså kun i München.
 
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen