Charterrejser til Spanien - Find de billige rejser her

Billige charterrejser til populære destinationer

Fra København

Lloret de Mar 1.764,-
Nerja 1.804,-
Benalmádena 1.874,-
Calella 2.075,-
Playa Del Ingles 2.148,-
Marbella 2.167,-
Gran Canaria 2.198,-
Tenerife 2.218,-
Torremolinos 2.219,-
Mijas 2.248,-

Fra Billund

Gran Canaria 1.998,-
Lanzarote 2.098,-
Fuengirola 2.285,-
Mijas 2.543,-
Puerto Del Carmen 2.598,-
Marbella 2.652,-
Benalmádena 2.728,-
Torremolinos 2.764,-
Tenerife 2.798,-
Puerto Rico 2.998,-

Fra Aalborg

Nerja 2.171,-
Benalmádena 2.241,-
Torremolinos 2.586,-
Mijas 2.615,-
Fuengirola 2.637,-
Marbella 2.724,-
Gran Canaria 2.749,-
Maspalomas 2.947,-
Playa de las Ame... 2.997,-
Costa del sol 2.999,-

Alle charterrejsers moder – Spanien

Alle charterrejsers moder – Spanien
CHARTER CLASSICO: Charterferie begyndte for manges vedkommende med en ferie i Spanien. Efter nogle år med tilbagegang er landet tilbage helt i front med det mest moderne indenfor hoteller og tilbud til turister.

Da Simon Spies for et halvt århundrede siden åbnede danskernes øjne for en verden, der var større end en biltur til Harzen, var Spanien på programmet. Det var med god grund, for landet havde alt til turister, der ønskede en god og afslappet ferie til rimelige penge.

Sådan er det stadig! Men ellers er der ikke meget, der er ved det gamle. Den store rejsekonge er væk for længst, og mange andre tilbyder nu charterrejser til Spanien.

Ved at bruge Travelmarket.dk sikrer du, at du får fuldt overblik over rejsemarkedet og finder det billigste og bedste rejsetilbud.

Landet Spanien
Heldigvis er langt de fleste danskere godt klar over, at Spanien er langt mere end fortidens grisefester.

Klimaet i Spanien er meget varieret på grund af beliggenheden på den Iberiske halvø og naturligvis på grund af landets størrelse. Som helhed har Spanien et varmt og meget tørt klima, der er præget af Middelhavet. Vintrene er milde med jævnlige regnbyger.

Spanien er et smukt land med bjerge, ørkener, frodige egne, maleriske kyster og skønne byer. Mod nord afgrænses landet af Frankrig og Andorra og mod vest de Baleariske Øer med Mallorca og Ibiza som de mest kendte.

De sydligste områder er De Kanariske Øer, hvor de mest kendte er Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Mange sportsglade kender øen fra deres ophold på Playitas, der er et resort med over 40 forskellige sportsaktiviteter og baner med internationale mål.

Spanien er mange ting

Rejsende til Spanien overraskes over, hvor forskelligt landet er. Strandene på De Kanariske Øer kan være sorte eller hvide, andre steder i Spanien finder man de skønneste, gyldne og hvide sandstrande, nogle er massivt befolket af turister på ferie og andre er helt øde.

Byerne er ligeså forskellige som de mennesker, der bor der. Spaniens hovedstad er Madrid, og den ligger centralt i landet. Madrid har mange storslåede monumenter og slotte, der vidner om landets fortid som betydningsfuld kolonimagt. Den spanske regering og monarken holder til her. Madrid har et pulserende storbyliv på linje med London og Berlin, og byen går under huden på mange feriegæster.

Barcelona er den anden store meget betydningsfulde by. Det er en af charterturisternes foretrukne destinationer, og byen er elsket for sin særprægede stil. Arkitekten Gaudi personificerer byens atmosfære på fineste facon. Barcelona har i kraft af sin beliggenhed nem adgang til strande. Her leger turister og fastboende, og sport af enhver slags udfoldes. Nogle vælger dog at slappe af og lade op i den varme, skinnende Middelhavssol.

Andalusiens særprægede byer Sevilla, Granada og Cordoba, for blot at nævne nogle få, tiltrækker hvert år masser af turister. Denne del af Spanien vidner om en fortid, hvor landet var besat af de muslimske maurere.

Valencia med Costa Blanca tiltrækker mange badegæster, der også lige vil se lidt mere af det skønne land med de stolte traditioner.

For især Spaniens store byer gælder det, at de er mest behagelige at tage til om efteråret eller i det tidlige forår. På denne tid af året er varmen til at holde ud, og man kan koncentrere sig om at shoppe eller nyde en paella eller et glas god spansk vin. Restauranter tilbyder såvel traditionel spansk mad som internationale menukort tilpasset turisterne.

Primært kommer chartergæster til Spanien for at opleve ægte charterrejse med alt, hvad det indebærer af skønne strandoplevelser på Mallorca, ved Costa del Sol, på De Kanariske Øer eller på en af Spaniens mange andre destinationer.

Landet er kendt for sine mange strande med EUs blå flag, der signalerer god vandkvalitet og gode forhold for badegæster. Spanien er tilbage som nummer tre på danskernes favoritter over chartermål, og landet arbejder sig hele tiden fremad på listen. Alle charterrejsers moder er tilbage. God rejse.

Charterrejser til rejsemål i Spanien

Tenerife
TENERIFE
Menorca
MENORCA
Mallorca
MALLORCA
Lanzarote
LANZAROTE
Ibiza
IBIZA
Gran Canaria
GRAN CANARIA
Gomera
GOMERA
Fuerteventura
FUERTEVENTURA
Costa Dorada
COSTA DORADA
Costa del sol
COSTA DEL SOL
Costa Brava
COSTA BRAVA
Andalusien
ANDALUSIEN
Playa Del Ingles
PLAYA DEL INGLES
Palma Nova / Magaluf
PALMA NOVA / MAGALUF
Barcelona
BARCELONA
Alcudia
ALCUDIA
Marbella
MARBELLA
Malaga
MALAGA
Alicante
ALICANTE
Benidorm
BENIDORM
Maspalomas
MASPALOMAS
Las Palmas, Gran Canaria
LAS PALMAS, GRAN CANARIA
Charterrejser til Spanien med udvalgte charterbureauer
 
Find rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK