Rundrejser Tyrkiet – find den bedste og billigste rejse
Rundrejser til Tyrkiet

Rundrejser til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du også om friheden ved en rundrejse, hvor hver eneste dag bringer nye steder, oplevelser, dufte og mennesker, er Tyrkiet et helt enestående land at besøge. Landet bugner af historiske verdensattraktioner, hvide sandstrande, charmerende og farverige storbyer, autentiske landsbyer, frodige bjerge og meget venlige mennesker.

Rundrejser i Tyrkiet er den bedste måde at opleve dette lands utrolige diversitet og kultur. I et enestående møde mellem europæisk og asiatisk kultur finder man Tyrkiets UNESCO attraktioner og to af de Syv Gamle Vidundere. Kontrasten mellem de ægæiske strande og østlige bjerge er fascinerende og storslået, lige såvel som kontrasten mellem Istanbuls pulserende gader og de små middelhavsøer ud for kysten er det.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Med en veludbygget og prisvenlig infrastruktur er det nemt at komme rundt i hele Tyrkiet med busser, færger og toge. Leje af bil er i Tyrkiet både billigt og nemt, lige såvel som det generelle prisniveau i hele landet er lavt.

Hver dag på rundrejse i Tyrkiet er et nyt eventyr. Tyrkiet har intet mindre end 13 steder på UNESCOS liste over verdensarven. De historiske områder af Istanbul, klipperne i Cappadocia, Pergamon og Hierapolis – Pamukkale er blot nogle få af de verdensberømte attraktioner.

Derudover finder man i Tyrkiet hele to af de Syv Gamle Vidundere, som er Halicarnassus’ Mausoleum og Artemis Tempel. De mange legendariske attraktioner gør rundrejser i Tyrkiet til en meget populær rejseform.

Hovedstaden Istanbul er hele Tyrkiets absolutte stolthed, hvor arkitektoniske mesterværker, pulserende barer, prisbelønnede restauranter og smukke haver snor sig lands de farverige gader. Maden, stemningen og gadelivet i byen er et godt sted at starte sin rundrejse i Tyrkiet.

I det krystalklare middelhav findes man de smukke, tyrkiske øer, som kan være afslappende at slutte af på efter en god rundrejse i Tyrkiets fastland. Hvad enten man er alene, par eller familie er rundrejser i Tyrkiet den eneste måde at opleve hele landets styrke og skønhed.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK