Besøg Heide-Park i Nordtyskland
 
 
 

Besøg Heide-Park i Nordtyskland

06-06-2003
Kun 60 kilometer syd for Hamburg og tæt på motorvej A7 venter Heide-Park, Nordtysklands største forlystelsespark med alt, hvad der skal til for at give børnefamilien en uforglemmelig dag fyldt med oplevelser langt over det sædvanlige. Efter 1,6 millioner besøgende sidste år kan Heide-Park i år fejre 25 års jubilæum. Jubilæumsåret markerer man blandt andet ved at bruge over 17 millioner euro (126 millioner kr.) på fornyelse og udvidelse af parkens attraktioner.

Derfor et godt ferietip til alle der endnu ikke har besøgt Heide-Park. Enten I holder nogle dage fri i Nordtyskland eller er på vej ad A7 til eller fra ferien sydpå: Følg afkørselsskiltet ved Soltau og på et øjeblik er I ved indgangen til Heide-Park og en verden af oplevelser for hele familien.

Til gys eller grin
Hvadenten I er til gys eller grin er det her, hele familien føler sig hjemme. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til mere end 50 attraktioner. Prøv bare, hvis du da tør, Collossos, verdens største og stejleste trærutchebane eller, hvis du har hang til det helt store gys, Scream med frit fald fra det 103 meter høje tårn. I den mere stilfærdige ende af forlystelseskoven findes et væld af underholdning og legefaciliteter for de mindste børn. Og midt imellem er der mere, end de fleste vil kunne nå på en lang dag. For eksempel Mountain Rafting, bobbane, gammeldags karrusseller og ægte Missisipi damper. Mellem alle de fysiske aktiviteter samles der nye kræfter ved det spektakulære show med delfinerne Fritz og Joker eller et besøg på alligatorfarmen. Hvis I da ikke vælger at lade jer underholde af de mange shows med akrobatik, sang, musik og anden entertainment i verdensklasse.

Kost og logi
Når maverne melder sult, behøver der ikke at være langt fra tanke til handling. I Heide-Park venter 23 meget forskellige spisesteder kun på at kræse op for hele familien. Foretrækker I den medbragte madkurv, er der også pladser til den.

Vær forberedt på at børnene næppe erklærer sig færdige med Heide-Park efter en enkelt dag. Derfor kan det være rart at vide, at der findes adskillige hoteller og campingpladser tæt ved parken, men i højsæsonen er det sikrest at reservere plads hjemmefra.

Besøg hjemmesiden
Start selv turen til Heide-Park med et besøg på www.heide-park.de. Hvis resten af familien kigger med så vær forberedt på, at du kan komme under pres, når skærmen bliver fuld af billeder, der giver appetit på mere. Til gengæld finder I også her alle de praktiske oplysninger, som hører planlægningen af ferien til.

Fakta om Heide Park:
Beliggende ved Soltau, 60 km ad A7 syd for Hamburg med afkørselsskilt ved motorvejen.
Åben hver dag kl. 9-18 fra 5.4-26.10 (også i efterårsferien).
Areal: 850.000 m2 = 140 fodboldbaner.
Antal forlystelser: ca. 50.
Antal ansatte: 900.
Antal besøgende årligt: 1,6 mio.
Priser: voksen 24 euro,
børn under 140 cm 22 euro,
børn under 100 cm gratis,
2 dages billet 38 euro for alle.
Hjemmeside:
www.heide-park.de
E-mail: info@heide-park.de
Tlf. 0049 5191 91 91.

travelmarket.com -
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK