Billige flybilletter til Italien - Sammenlign flypriser her
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem

Find en billig flybillet til Italien

Italien er et af os danskeres absolutte yndlings-feriesteder – og det er da ikke så underligt! Med det fantastiske byliv, den rå men romantiske natur, det ene lækre måltid mad efter det andet, den skønne vin og de varmblodige, højtråbende, fodboldelskende og utroligt venlige italienere, kan man da heller ikke andet end at forelske sig hovedkulds i støvlelandet.

Rom – storhed til alle tider

Italiens hovedstad er et af verdens absolutte storbyhøjdepunkter med sine gigantiske seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum, Peterskirken, Pantheon, Trevi-fontænen, Piazza Navona – vi kunne blive ved! Rom er et overflødighedshorn af det ene fantastiske bygnings, kunst- eller historiske vidunder efter det andet. Og oven i al denne herlighed får du et hav af lækre restauranter, charmerende caféer og smarte barer, hvorfra du kan nyde din dejlige ferie i ”den evige by”. Så find en billig flybillet og skynd dig af sted – du vil få en oplevelse for livet.

Firenze – overdådig skønhed og kunstnerisk forførelseNår du første gang kaster et blik på Firenzes utroligt smukke domkirke, den enestående Duomo, bliver du indfanget af hele byens sjæl – den forfører dig, lokker dig med nogle af verdenshistoriens største malere, billedhuggere og naturvidenskabelige genier, så du til sidst ikke ved hvilket ben, du skal stå på. Byens forholdsvis lille centrum måske kan godt vandres igennem på en dag, men selvom du rejser tilbage til Firenze utallige gange, vil du aldrig nå at se alle byens vidunderlige seværdigheder og storslåede attraktioner.
Firenze er en fuldstændig uovertruffen rejseoplevelse for alle!

Alghero – Sardiniens hjerteHyggelige Alghero er Sardiniens bankende lufthavns-hjerte. Her er enestående smukt med alle de lyse bygninger i den gamle bydel, de mange, smalle gader og de skønne middelhavsstrande, hvor både små og store vil elske at ligge henslængt i solen eller hygge sig i det hvide sand og varme badevand. Gå rundt i byen og oplev alle de smukke seværdigheder og bygninger, der er her. Find en lille bar på en lokal ”piazza” og køb kolde drikkevarer, mens du nyder solen og livet.
Alghero er så absolut en skøn ferieby!

Venedig – gondoler, karneval og paladserVenedig er om noget kendt for sine sorte gondoler, hvori byens feriegæster kan blive sejlet rundt på sightseeing af storsyngende, sorthårede herrer med stribet bluse, halsklud og hat. Ellers er Venedig også verdensberømt for sit enestående karneval, hvis deltagere er udklædte i fantasifulde, farverige dragter. Venedig er en enestående by på mange måder: havet og alle kanalerne, de utallige, smukke huse, imponerende og storslåede paladser og selveste Markuskirken. Her er en elegance uden lige, men samtidig med ved byen og dens beboere godt, at de nok kun er her sammen på lånt tid …

Milano – Norditaliens perle

Fodbold spiller en stor rolle i Italien og ikke mindst i Milano, hvor to af verdens største klubber holder til. Men Milano kan præsentere meget mere end fodbold for sine feriegæster. Som modeby ligger Milano helt i verdenstoppen, og med seværdigheder som den fabelagtige domkirke, Leonardo da Vincis maleri ”Den Sidste Nadver”, Scala-operaen og storslåede museer og gallerier, er Milano ligeledes særdeles godt med her. Milano er en fornem og dejlig ferieby for feriegæster i alle aldre.

De mest populære lufthavne i Italien

Venedig
VENEDIG
Rom
ROM
Pisa
PISA
Milano
MILANO
Firenze
FIRENZE
Alghero
ALGHERO
 
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen