Billige flybilletter til Grønland - Sammenlign flypriser her
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem

Grønland - majestætisk skønhed

Blandt de velberejste lyder ordsproget: ”Når du har set verden, er der altid Grønland”. Men der er ingen gode grunde til at vente så længe - tværtimod er der nu en endnu bedre grund til at gøre det snarest. Grønland er det majestætiskes hjemsted, hvor skønheden synes at være opfundet. Ingen andre steder i verden finder man så storslåede rammer, ophøjet klarhed og rå naturkraft i samspil med hinanden.

Hidtil har rejser til Grønland været anset som en dyr fornøjelse, men med billige flybilletter hertil er der nu en god grund til at komme af sted. Grønland byder på oplevelser som intet andet sted i verden og er det perfekte miljø for de eventyrlystne. Landet kan – og bør – ses på ski, på hundeslæde og fra de unikke vandrestier.

Hovedstaden nuuk
Grønlands hovedstad hedder Nuuk. Her findes mange populære og besøgsværdige seværdigheder, gallerier og museer, som optimistisk og bravt favner Grønlands historie og nutid. Nuuk overrasker alle dens besøgende med sin gode stemning, venlige indbyggere og hyggelige charme. Herfra er der ligeledes gode muligheder for at besøge Grønlands natur.

Indlandsisen
Indlandsisen er klasseeksemplet på, at naturens skønhed ikke lader sig efterligne. Med en guide, hundeslæde og varme tæpper kan man lade sig føre herud, hvor meget få mennesker har været.

Og som traditionen foreskriver afslutter man med at hakke et stykke af isen til at nedkøle sin medbragte whisky.

I de mindre bygder rundt omkring langs vestkysten finder man sin klarhed og ro. Mange af bygderne har små, hyggelige hoteller hvorfra man kan udforske den omkringliggende natur. Hvaler, moskusokser og isbjørne er blot få af de dyr, som man kan se i den grønlandske natur. Midnatssol og nordlys er også fænomener som er velkendte i det nordlige dele af Grønland.

De billige flybilletter er en enestående chance for at opleve et land, hvor skønheden endnu trives

De mest populære lufthavne i Grønland

 
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen